Caracteristici:

Detalii Companie:


Cabinetul veterinar Vete Pet Land functioneaza in Bucuresti din anul 2008. Echipa noastra de veterinari isi perfectioneaza continuu cunostintele profesionale prin participarea constanta la diferite seminarii si programe pentru educatie continua pentru medici veterinari. De asemenea, prin experienta de zi cu zi ne imbunatatim modul de abordare atat medical cat si moral fata de client si pacient.
Parerea noastra despre pacient:
Consideram ca animalele de companie ne invata sa iubim neconditionat. Ele declanseaza sentimente de iubire si liniste in fiinta omului, de aceea sunt necesare aproape in orice familie din aceste timpuri.
In efectuarea actului medical este importanta comunicarea atat cu pacientul cat si cu proprietarul. O buna colaborare si incredere intre medic / proprietar / pacient duce la intelegerea cauzelor si a mecanismului prin care a aparut si functioneaza boala, la acceptarea situatiei si la vindecare. Formarea lantului increderii intre PACIENT-MEDIC-STAPAN este necesara pentru pentru complianta si rezultate pozitive.
Inainte de efectuarea tratamentului, in cadrul consultatiei generale, detaliem aspectele bolii, pasii de diagnostic si tratament cat si costurile acestora. Apoi, cu acordul proprietarului, ne apucam de treaba. Incercam sa oferim calitate maxima la preturi optime. Pentru efectuarea unui diagnostic complex si a unui tratament de durata in cazul unei boli mai grave, de cele mai multe ori costurile pot fi ridicate. Alegerea unei variante de diagnostic si tratament complet cu un pret corect si proportional duce la efectuarea corecta a actului medical. Alegerea unei variante de tratament „mai ieftina”, sau excluderea anumitor pasi din planul de diagnostic din cauza costurilor poate duce la scaderea calitatii serviciului sau neimplinirea rezultatului scontat. 
In practica noastra apreciam medicina preventiva, ne axam pe efectuarea de consultatii, investigatii, fise si planuri de preventie pentru diferite situatii in functie de varsta, sex, rasa, activitate, afectiuni cronice. Credem ca Medicina Viitorului este Medicina Preventiva, prin cunoasterea exacta a modului de functionare a organismului si impunerea unui stil de viata natural, nutritie naturala, miscare si multa afectiune. Este mult mai usor sa previi decat sa tratezi. Pentru preventie, efectuam programe pentru juniori, seniori, bolnavi cronici, fise de nutritie, fise de preventie, in baza unor consultatii si analize amanuntite, personalizate pentru fiecare individ in parte. Fisele se efectueaza pentru perioade lungi de timp, de la cateva luni la toata viata. Fiecare caz este unic si trebuie acordata atentia necesara fiecarui individ in parte.

Raporteaza
ID Companie: 2938

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: