Caracteristici:

Detalii Companie:


        Un eveniment la Motel Imperial desfasurat intr-unul dintre cele doua restaurante Restaurantul High-Class de 200 locuri sau Restaurant A la Carte de 180 locuri, o instruire, un team-building, o conferinta sau un semninar, inseamna o nota personala si un succes garantat.Fie ca e vorba de o gustare sau de o cina relaxanta la lumina lumanarilor, bucatarii nostri, specialisti in arta culinara, va incanta cu cele mai alese bucate traditionale sau specialitati internationale de renume.

        Terasa de vara este amenajata intr-un spatiu intim si retras, pentru ca tu sa te poti bucura in liniste de o bautura racoritoare, sa iei masa, sau sa faci niste fotografii copilului tau care se poate bucura de parculetul special amenajat pentru el.

Raporteaza
ID Companie: 295

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


       Adresandu-se atat oamenilor de afaceri cat si turistilor, Motelul Imperial dispune de 20 de camere avand o capacitate de 50 de locuri de cazare, structurate in 8 camere single, 10 camere duble, 5 camere suite si 1 apartament.Toate camerele oferite de Motel Imperial sunt modern utilate cu televizor color, internet, aer conditionat, mini-bar si telefon, iar baile cu uscator de par si cabina de dus, toate acestea pentru un sejur cat mai placut si reusit.

 

                 Facilitati:

      -  Restaurant 180 de locuri

      -  Salon 200 de locuri

      -  Piscina 250 de locuri

      -  Terasa de vara

      -  Parculet de joaca

      -  Parcare pazita

         Motel Imperial reprezintă o destinaţie perfectă pentru cei pasionaţi de natură, de o viaţă sănătoasă departe de viaţa stresantă şi zgomotoasă a oraşului. 

 

               Piscina:

 

        Piscina in aer liber din cadrul Motelului Imperial este pusa la dispozitia clientilor sai zilnic intre orele 09:00-19:00. Aici va puteti relaxa si puteti uita de problemele cotidiene.Dispune de doua bazine atat pentru adulti cat si pentru copii, un numar de 250 de locuri pe sejlonguri si 50 de locuri la terasa piscinei.

Raporteaza
ID Companie: 295

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: