Caracteristici:

Detalii Companie:


Construit pe o suprafaţă de 18.000 mp distribuiți pe nouă nivele, Spitalul Monza a fost gândit de la început ca proiect medical ce pune în centrul preocupărilor pacientul și nevoile acestuia. Astfel, au fost create circuite speciale pentru pacienţi și pentru personalul medical. Spitalul Monza creează un ambient familial, sigur și confortabil pentru pacienți, și un mediu de lucru multidisciplinar, formativ și profesionist pentru personalul medical.

În Spitalul Monza, pacienții se bucură de toată atenția din partea unor nume cu reputație în medicina românească. În oricare dintre centrele specializate ale acestui spital – Cardiac Center, Cardiopediatric Center și BRAIN Institute – medicii sunt dedicați nu doar profesiei, ci și oamenilor de care au grijă. Experiența și competența specialiștilor din cadrul Spitalului Monza sunt obținute atât prin stagii de practică în mari centre universitare din țară și din străinătate, cât și prin cazuistica complexă cu care s-au confruntat.

În prezent, Spitalul Monza are 140 de paturi, peste 190 de angajaţi și 50 de colaboratori, care deservesc aproximativ 1.500 de pacienți pe lună.

Raporteaza
ID Companie: 3021

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: