Caracteristici:

Detalii Companie:


Va prezentam clinica noastra: TOTAL RADIOLOGY va ofera servicii de investigatii medicale in domeniul senologiei imagistice( MAMOGRAFIE SI ECOGRAFIE DE SAN), al tomografiei computerizate, al osteodensitometriei si al ecografiei generale.
Principalul obiectiv al centrului de imagistica si diagnostic Total Radiology este acela de a mentine la standarde ridicate serviciile medicale prestate. In acest sens, clinica este certificata ISO 9001:2000.

Pentru a facilita accesul unei plaje largi de pacienti la serviciile oferite, centrul are contract de colaborare cu CASMB ( Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti), dar si cu cele din judetele: Ialomita, Giurgiu, Calarasi, Dambovita. 
În Clinica noastră imaginile obţinute prin aceste metode sunt interpretate eficient şi rapid pentru a contribui astfel la reducerea timpului necesar tratamentului optim.
Clinica Total Radiology functioneaza in cadrul Policlinii Vitan din Bucuresti (Calea Dudesti 104 - 122, Sector 3) si este deschisa de luni pana duminica, intre orele 08:00 – 20:00. 
Venim in sprijinul pacientilor cu REDUCERE DE 20 %, de luni pana vineri pentru toate timpurile de investigatii realizate intre orele 18:00- 20:00; iar sambata- REDUCERE DE 25 % intre orele 18:00-20:00.

Raporteaza
ID Companie: 3049

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: