Caracteristici:

Detalii Companie:


Centrul Medical Focus este un prestator de servicii medicale care are o experienta de 9 ani in domeniul investigatiilor de laborator si 5 ani de servicii medicale de specialitate.
Activitatea sa este orientata in patru directii principale:
-Cabinete medicale de specialitate
-Spitalizare de zi
-Bloc operator
-Laborator clinic.
Cabinetele medicale de specialitate functioneaza in regim de policlinica, atat in relatie contractuala cu C.N.A.S. cat si in regim privat .
Este, credem noi, foarte important pentru un pacient sa beneficieze intr-o singura zi, de cel putin patru tipuri de servicii: consult clinic, imagistica, precum si investigatii de laborator, consult interdisciplinar (cardiologie, oftalmologie si altele, dupa caz).
In plus, compartimentul de oncologie medicala asigura si administrarea de citostatice sub supraveghere clinica si de laborator.
Blocul operator dispune de dotari moderne, la nivelul tehnologic actual si este completat de un compartiment ATI. Prin statutul sau Centrul Medical Focus poate presta servicii chirurgicale in conditiile prevazute de legislatia in vigoare pentru spitalizarea de zi, ceea ce inseamna ca pacientul poate pleca in siguranta la domiciliu in aceeasi zi in care s-a efectuat interventia.
Laboratorul clinic are deja o experienta bogata si este recunoscut in domeniu pentru seriozitatea sa si acuratetea serviciilor prestate.

Raporteaza
ID Companie: 3023

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: