Caracteristici:

Detalii Companie:


Fondata in 2015, Compania “Kinisis”.SRL , a infiintat Centrul de Recuperare Medicala “KINISIS”, care desfasoara o activitate bazata pe un concept propriu de diagnostic, evaluare, tratament si profilaxie a bolilor sistemului osteo-musculo-articular. Echipa este coordonata de un specialist grec, cu o vasta experienta in acest domeniu. Impreuna cu colectivul centrului, acesta a pus in practica metode, tehnici si proceduri terapeutice cu rezultate imediate, validate de practica medicala internationala.


De ce as alege “Kinisis”?
PENTRU CA:
- are in dotare un departament unic de evaluare/diagnostic, care furnizeaza toate datele necesare intocmirii unei terapii adecvate pentru fiecare pacient 
- se efectueaza terapii eficiente si cu rezultate rapide, cu ajutorul unor tehnici noi si echipamente de ultima generatie ,unice in Romania.
- in componenta clinicii exista un alt department dotat cu aparatura moderna, folosita pentru:
1. prevenirea aparitiei afectiunilor coloanei vertebrale, sau prevenirea instalarii complicatiilor bolilor osteo-musculo-articulare deja existente 
2. tratamentul, cu aparatura de ultima generatie, a bolilor aparatului locomotor (degenerative, inflamatorii, posttraumatice,metabolice)
3. recuperarea medicala in domeniul medicine sportive

Raporteaza
ID Companie: 3037

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: