Caracteristici:

Detalii Companie:


Cu o experienta de peste 10 ani in masaj medical, echipa noastra detine diplome acreditate la nivel international de Ministerul Sanatatii si Educatiei.

Masajul nu este doar un mod de a va simti bine, ci un mod prin care starea generala de sanatate poate fi imbunatatita. Prin urmare, ne adresam oricarei categorii de varsta (inclusiv bebelusi si varsta a treia), atat persoanelor care au probleme de sanatate, cat si celor care doresc sa se mentina sanatosi sau sa se relaxeze.

O sedinta de masaj poate dura intre 15 si 90 de minute, in functie de tipul de masaj si de timpul pe care il aveti la dispozitie.

Folosim produse din gama profesionala Contrast, dar si beneficul ulei de cocos, cu proprietatile sale nutritive, antiimbatranire, de accelerare a arderii grasimilor si de detoxifiere sau binecunoscutul ulei de masline presat la rece, cu beneficiile sale incontestabile in ceea ce priveste hidratarea profunda.

AMA-BIOS este situat in centrul Bucurestiului, cu acces rapid din orice zona a capitalei.

Puteti opta insa si pentru MASAJ LA DOMICILIU.
Un membru al echipei noastre se va deplasa in orice locatie este solicitat, in limitele Bucurestiului.
Scopul nostru este acela de a asigura ingrijirea sanatatii la domiciliu pentru pacientii nedeplasabili, convalescenti dupa anumite boli, persoane externate din spital care continua tratamentul la domiciliu, varstnici carora medicul le-a recomandat ingrijire medicala.

Avem pachete de ingrijire echilibrate si flexibile, la preturi accesibile, astfel incat serviciile noastre sa fie disponibile tuturor.

Va asteptam sa descoperiti multiple beneficii pentru sanatatea dvs.!

Raporteaza
ID Companie: 3042

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: