Caracteristici:

Detalii Companie:


Bine ati venit la Centrul Medical Audifon. Va multumim pentru interesul aratat centrului nostru de diagnostic si tratament. Prioritatea noastra o reprezinta pacientul si serviciile medicale oferite dumneavoastra de catre un personal medical inalt specializat, format din medici primari si specialisti, precum si o echipa inalt calificata de asistente medicale, care va stau la dispozitie si va garanteaza servicii si tratamente moderne.
Echipa noastra este pregatita atat printr-o bogata activitate practica, cat si prin participarea la cursuri de specializare si congrese in tara si in strainatate, in diferite specialitati medicale: ORL, Cardiologie, Pneumologie, Psihiatrie.
Inca de la deschiderea sa din 1998, Centrul Medical Audifon a incercat sa asigure intr-o ambianta cat mai placuta servicii medicale de inalta clasa. Va asteptam intr-o atmosfera calda, placuta si relaxata, atat pe dumneavoatra, adultii, cat si pe copiii de toate varstele, care scapa de teama unui cabinet medical obisnuit jucandu-se, colorand si savurand mici atentii dulci ca rasplata in urma consultatiei.
Clinica noastra dispune de o dotare tehnica de ultima generatie care asigura precizia diagnosticului si o corecta si moderna strategie terapeutica ulterioara: endoscoape laringiene si nazale rigide; faringolaringoscop flexibil, otomicroscop performant pentru diagnosticul si tratamentul asistat al patologiilor din sfera otologica, audiometru si cabina izolata fonic pentru executarea unor audiograme care reflecta cat mai obiectiv auzul real al pacientului, impedancemetru, electrocauter si radiochirurgie cu tehnologia Surgitron 4.0MHz Dual RF; spirometrie, EKG, recoltari analize medicale si exudate nazale si faringiene.

Raporteaza
ID Companie: 3058

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: