Caracteristici:

Detalii Companie:


Cabinetul stomatologic TheaDent este activ din anul 2005 si acorda ingrijiri dentare in conformitate cu normele Uniunii Europene, respectand astfel standardele privind calitatea serviciilor prestate si sterilizarea instrumentelor. Scopul nostru este de a dezvolta impreuna un plan de tratament special adaptat nevoilor dumneavoastra individuale si abilitatilor financiare.

Medicii nostri stomatologi sunt orientati catre acordarea consultatiilor si tratamentelor adecvate care corespund tuturor serviciilor stomatologice, efectuand tratamente stomatologice fara durere

Specialistii de la TheaDent stiu ca un zambet increzator trebuie construit pe o fundatie de excelenta sanatate dentara.

Dorind sa oferim servicii personalizate tuturor pacientilor nostri, colaboram cu tehnicieni specialisti din laboratoare de tehnica dentara moderna care ne ajuta sa efectuam lucrari pe implante dentare la preturi mici, dar si realizarea protezelor scheletate, ceramica zirconiu, fatete ceramice si ceramica fara suport metalic.

In cadrul cabinetului stomatologic TheaDent din Bucuresti efectuam gratuit, consultatiile, planul de tratament si informarea cu privire la costurile acestora.

Zambetul dumneavoastra este o expresie a fericirii!

Raporteaza
ID Companie: 3052

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: