Caracteristici:

Detalii Companie:


Cel mai probabil facem parte din ultima generatie care a purtat echipamentul traditional format din bermude, jambiere, bocanci, hanorac de doc si ranita. Aceasta se intampla pe la inceputul anilor '80 cand studenti fiind, am inceput sa descoperim frumusetea excursiilor de sfarsit de saptamana. Apoi am devenit membrii mai mult sau mai putin activi ai Clubului de Alpinism Universitatea si au urmat cativa ani extraordinari. De neuitat raman taberele de vara din Buila, vacantele la schi, noptile petrecute la refugiul Costila, Piatra Craiului, creasta Fagarasului, Cindrel, Parang, lacurile din Retezat, comunele din Maramures si lista poate continua.

Lipsa unui echipament performant a reprezentat mereu o problema, de aceea unii mai priceputi si cu idei au inceput sa si-l confectioneze singuri. Din cativa metri de "fas" cumparat dintr-un magazin uitat de lume si o perna cu puf de gasca se putea confectiona o pufoaica sau o vesta. Doua perechi de pantaloni "de trening" si putin burete constituiau materia prima pentru pantaloni de schi. O pereche de "tenisi" se puteau transforma in pantofi de catarare prin adaugare unui strat de "microporos" pe talpa.

Se producea mai mult pentru nevoi personale, pentru prieteni sau familie. In ciuda lipsei materialelor performante, cat si a informatiilor specifice domeniului, au fost realizate produse extraordinare, adevarate bijuterii de ingeniozitate si util. Astfel s-a acumulat o experienta bogata, MMSPORT® fiind continuarea fireasca a pasiunii acelor ani.

MMSPORT® si-a inceput activitatea in anul 1994 ca producator de echipament outdoor precum jachete de ploaie, pelerine, pantaloni de munte, palarii de ploaie si saci de dormit. Atelierul de productie avea un colectiv restrans, dar foarte bine pregatit profesional. Entuziasmul a jucat un rol important pentru a invinge obstacole care de cele mai multe ori au tendinta sa te copleseasca si sa te determine sa abandonezi. Chiar daca la inceput nu am putut avea acces la cele mai bune tesaturi, am compensat prin calitatea desavarsita a fiecarui produs.

In procesul de fabricatie s-au folosit cele mai bune tesaturi si accesorii. Incepand cu anul 1997, MMSPORT® a intrat intr-o noua etapa de dezvoltare prin colaborarea cu compania Polartec LLC din Statele Unite ale Americii, inventatoarea tesaturilor fleece. Au fost utilizate cele mai performante tesaturi din familia Polartec® precum: Polartec® Power Dry®, Polartec® Power Stretch®, Polartec Thermal Pro®, Polartec® Wind Pro®, Polartec Winbloc® si Polartec Power Shield®. Produsele realizate, atat prin design cat si prin calitate, se ridicau la nivelul unor marci de renume precum: Arc'teryx®, Mountain Hardwear®, Patagonia®. In 2002 am colaborat cu firma germana Trevira, unul dintre liderii mondiali in productia de fibre sintetice, impreuna cu care am realizat si testat variantele de izolatie termica folosite in productia sacilor de dormit tridimensionali. Mos Ene 3D™ ramane o referinta in domeniu ca fiind cel mai performant sac de dormit sintetic cu tehnologie de matlasare tip "tigle suprapuse" realizat vreodata.

De-a lungul anilor am introdus o multime de concepte care astazi reprezinta standarde pe piata in Romania. Oferta MMSPORT® era compusa din aproximativ 70 de produse pentru barbati si femei: imbracaminte de corp, imbracaminte izolatoare termic fleece, imbracaminte softshell, accesorii (manusi, cagule, fulare, bentite, caciuli) si saci de dormit. Datorita experientei acumulate ca producatori, odata cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana am decis sa inchidem atelierul de productie si sa ne dedicam in totalitatea furnizarii celor mai bune produse in domeniu.

De aproape 10 ani facem eforturi pentru diversificarea ofertei. In prezent MMSPORT® promoveaza si comercializeaza in Romania prestigioase marci de echipament outdoor, adevarate referinte in domeniu. Succesul afacerii se datoreaza in principal profesiei noastre de ingineri, experientei acumulate, alegerii furnizorilor si produselor. Pentru clientii nostri pretul platit trebuie sa fie ultimul criteriu in alegere. Cu siguranta acesta reflecta pe deplin calitatea materialelor si tesaturilor, tehnologia folosita in procesul de fabricatie, performantele, durabilitatea si garantia oferita. Preturile de vanzare sunt cele sugerate si agreate cu firmele producatoare. Astfel, nu exista si nu vor exista diferente semnificative fata de preturile de vanzare practicate in alte tari din Uniunea Europeana.

Raporteaza
ID Companie: 3097

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: