Caracteristici:

Detalii Companie:


Mâncare freeze-dry, mâncare liofilizată pentru excursii, alimente 100% naturale, echipamente de gătit pentru camping sau munte, batoane paleo, shake-uri energizante, alimentație de urgență, truse de supraviețuire, filtre de apă, fructe deshidratate.

Suntem un grup unit de ani buni de prietenie, aflat nu la prima aventură în comerțul online, însă la prima pornită cu totul din pasiune. Fără să fim sportivi profesioniști, suntem uniți de câteva hobby-uri în comun:

- trekkingul: am bătut Carpații din văi în vârfuri și din poteci ușoare în trasee nemarcate, ne-am avântat pe câțiva din munții Europei și avem planuri mari de ”cucerire”pentru următorii ani.

- pescuitul sportiv: pe Dunăre, în Deltă și în amonte, în zona Dolj-Caraș, sau pe râuri de munte. Nu vrem să ne lăudăm cu capturile, oricum nu ne-ați crede :)

- mersul pe bicicletă – am făcut în ultimii doi ani câteva ture de sute de kilometri (de-a lungul Ardealului, al Făgărașului sau al Dobrogei). Aici am realizat poate cel mai acut că alimentația potrivită poate face diferența dintre o aventură de povestit o viață și un coșmar pe două roți.

- campingul - preferăm cortul sau rulota oricărui hotel aglomerat și plajele izolate, oricărei stațiuni.

- gastronomia - ne place să mâncăm bine și să știm ce mâncăm.

 

Cum am aflat de mâncarea freeze-dry

... acum doi ani, într-un refugiu din Piatra Craiului, unde ne pusesem alimentele la comun cu un grup de elvețieni. Noi cu obișnuitele pateuri, salamuri, conserve de carne și fructe care ne rupseseră spatele la urcare, ei cu câteva plicuri într-un rucsăcel și un arzator. A fost, de departe, cea mai delicioasă masă pe care o luasem vreodată pe creastă. Caldă, sățioasă, aspectuoasă, foarte gustoasă, nu aveam decât superlative. Acasă am început să ne documentăm mai în detaliu despre liofilizare , am aflat că este procedeul prin care nutrienții se păstrează mai bine decât în mâncarea gătită acasă, dar gustul e la fel de bun, că pentru a le prepara e nevoie doar de apă caldă, că sunt producători care folosesc exclusiv ingrediente de mare calitate... Veți regăsi în oferta noastră acest tip de produse 100% naturale, alături de altele care conțin un minimum de aditivi alimentari, dar vin la pachet cu un preț redus. 

Un Bogdan din echipa noastră (pentru că da, pe trei dintre noi ne cheamă Bogdan) este vegetarian. Cu gândul la cei care au optat pentru acest regim de viață, am inclus în ofertă și o gamă de produse fără carne și chiar vegane.

 

Alimentație în situații-limită

În completarea meniurilor de mâncare freeze-dry, am ales câteva tipuri de snacksuri ce respectă cele trei criterii esențiale pe care le-am căutat în toate produsele noastre: să fie naturale, foarte gustoase și să aducă un plus mare de energie. Am optat, pentru început, pentru câteva game de batoane paleo, o mică selecție de fructe uscate și alune, fursecuri și biscuiți energizanți și probabil cel mai celebru brand de beef jerky, Jack Links.

Speriați de dezastre naturale sau și războaie? Pentru cei ce se întreabă cum ar fi viața dacă ar supraviețui unui cutremur major, unei inundații care ar tăia căile de comunicații sau unei secete care ar lăsa populația fără acces la resursele prime, prezentăm conceptul de alimentație de urgență – băuturi, batoane, prafuri și biscuiți ce asigură aportul energetic necesar supraviețuirii în condiții de izolare, utilizate pe scară largă de NATO și NASA.

Vă invităm să răsfoiți oferta Dryfood și să ne adresați orice nelămuriri privind utilitatea, modul de preparare, gustul și ingredientele produselor (toate naturale, promitem, cu excepția firească a alimentelor de urgență).       

Ne dorim ca, în viitorul foarte apropiat, să ne deschidem propria facilitate de producție, unde să urmărim atent procesul de fabricație, de la selecția materiei prime, până la ieșirea de pe linia de ambalare. Până atunci, vă punem la dispoziție, cu încredere, produsele partenerilor noștri: Travellunch, LyoFood, Trek'n Eat, MSI Survivor, Roobar, Simply Raw, Lifefood.

 

Poftă bună! 

 

Raporteaza
ID Companie: 3108

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: