Caracteristici:

Detalii Companie:


Echipamente premium si accesorii pentru cabinete stomatologice, produse de companii de renume in domeniu din Europa si Statele Unite ale Americii, printre care se numara A-Dec, Instrumentarium, Melag, W&H, Durr Dental, Acteon/Satelec, KLS Martin, Leica, etc.

HTP Medical SRL are capacitatea de a dota complet un cabinet sau o clinica de stomatologie, putand furniza solutii integrate complete pentru orice structura dorita.

Compania noastra poate furniza solutii integrate complete la cheie, in colaborare cu arhitecti si constructori cu experienta in domeniul medical.

De asemenea, HTP Medical poate asigura informatiile necesare pregatirii adecvate a spatiilor destinate instalarii echipamentelor, a documentelor necesare autorizarii functionarii acestora conform legislatiei în vigoare, precum si pentru livrarea în termen si interventii prompte în perioada de garantie si post garantie.

Universitatile publice si medicii din domeniul privat care doresc echipamente cu tehnologie avansata au reprezentat si reprezinta în continuare clientii principali ai companiei noastre în acest domeniu deosebit de competitiv.

HTP Medical reuneste specialisti cu vasta experienta in toate domeniile, atat in proiectare, amenajare, furnizare si instalare de echipamente specializate de stomatologie precum si instalare, punere in functiune si training de specialitate.

HTP Medical promoveaza si furnizeaza echipamente de radiologie stomatologica, atat intraorala si panoramica cat si computer tomograf stomatologic. 

Compania noastra poate asigura obtinerea autorizatiilor de detinere si utilizare a aparatelor de radiologie furnizate.

HTP Medical doreste sa isi intareasca in continuare pozitia de furnizor de echipamente, solutii si servicii pentru clinicile stomatologice de varf, private si universitare, printr-o prezenta activa la nivel national pentru promovare, furnizare, instruire clinica si asistensa tehnica.

Raporteaza
ID Companie: 3111

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: