Caracteristici:

Detalii Companie:


Ne putem gândi că numărul de indicații pentru terapia cu laser este foarte mare și că laserul pare a fi un fel de terapie universală, care vindecă tot. Știind că terapia cu laser stimulează:
(a) sistemul imunitar local
(b) circulația sângelui
și că:
(c) tratamentul are un efect anti-inflamator și
(d) poate atenua durerea
Astfel avem argumentele logice care explica acest lucru.
Dacă un pacient nu răspunde la tratament, atunci trebuie să vă amintiți că gradul de succes depinde de o serie de parametrii semnificativi. Lipsa de efect poate fi datorată unui tip necorespunzător de laser, unei doze prea mici, unei doze prea mari, diagnosticării incorecte, tratamentelor insuficiente, frecvenței impulsurilor, densității puterii etc. În afară de acest fapt, oamenii au sensibilitate diferită la doze și au niveluri diferite de receptivitate la terapia cu laser, unii pot simți laserul „până în călcâie”, alții par complet neafectați. Cu cât terapeutul are mai multă experiență va putea adapta alegerea laserului și dozei în funcție de tipul de afecțiune și persoană și va obține rezultate mai bune. Este, de asemenea, important, să înțelegem că terapia cu laser este doar una dintre multele terapii care există.
Există studii care nu au putut dovedi un anume efect în urma terapiei cu laser, dar acest lucru nu înseamnă neapărat că acei parametri care au fost aleși în cadrul studiului și în acele condiții nu duc la un efect clar.

Raporteaza
ID Companie: 3127

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: