Caracteristici:

Detalii Companie:


La Boutique Medical Spa credem cu sinceritate ca fiecare femeie merita sa arate si sa se simta frumoasa.
Combinand experienta noastra ca medici cu pasiunea pentru estetica, am creat un centru Spa de sanatate si wellness care ofera o abordare medicala integrata pentru optimizarea sanatatii, frumusetii si stilului dumneavoastra de viata.
Boutique Medical Spa vă pune la dispoziţie ultimele tendinţe internaţionale în materie de servicii şi aparate, perfecţionate în urma studiilor de zeci de ani ale unor producători de renume mondial din domeniu.
Stim ca femeia moderna isi imparte timpul intre cariera si familie, de aceea dorim sa va oferim clipe de relaxare numai pentru sine si rezultate sigure, din punct de vedere medical si estetic, in cel mai scurt timp.
Boutique Medical Spa va pune la dispozitie ultimele tendinte internationale in materie de servicii si aparate, perfectionate in urma studiilor de zeci de ani ale unor producatori de renume mondial din domeniu: LPG, Ultratone, Eurofeedback. Tehnologii brevetate ca LPG Endermolift, LPG Lipomassage, LPG Endermologie, Ultratone Futura Pro, Slender You, Adena IPL va asigura tratamente cu rezultate sigure si rapide, in conformitate cu cele mai noi standarde internationale.
Tratamente anti-aging faciale, tratamente anti-aging corporale, tratamente faciale cu oxigen hiperbaric, gimnastica motorizata, epilare de lunga durata cu tehnologia IPL, masaje anti-celulitice, terapeutice sau de relaxare sunt cateva din serviciile pe care Boutique Medical Spa vi le pune la dispozitie intr-o ambianta eleganta si rafinata, cu un personal atent selectionat, foarte bine pregatit, primitor si amabil.
Scopul nostru declarat este de a va depasi asteptarile, oferindu-va servicii personalizate si orientate spre rezultate, in functie de dorinta fiecarei cliente.

Raporteaza
ID Companie: 3128

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: