Caracteristici:

Detalii Companie:


DM Cleaning ofera servicii profesionale de spălare covoare, de cea mai înaltă calitate locuitorilor Municipiului Bucuresti și celor din zonele conexe acestuia, fie prin serviciul propriu de colectare-livrare fie prin preluarea-livrarea acestora la sediul societății noastre.

Pentru a oferii cea mai buna calitate folosim utilaje profesionale, automatizate, de ultimă generație, produse de liderul mondial în domeniu și solutii special concepute pentru spălarea în profunzime și igienizarea covoarelor.

Scopul nostru este să depășim așteptările clienților noștri. Pentru asta ne asumăm responsabilitatea serviciilor oferite, investind în pregatirea de specialitate a angajaților noștri, în produsele, echipamentele și tehnologiile utilizate, selectând furnizori de top din domeniu, eficientizând procesul de spalare, oferind pachete promoționale și serviciul de colectare-livrare la domiciliu gratuite.

Principalele noastre atuuri sunt: cel mai bun raport calitate / pret, colectare si livrare gratuita indiferent de cantitate, timpul scurt de onorare a comenzii (24-72h), respectul si responsabilitatea fata de client.

Raporteaza
ID Companie: 3151

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: