Caracteristici:

Detalii Companie:


În cadrul companiei Ortopedica avem un singur scop - să vă sprijinim să vă mențineți stilul de viață pe care vi-l doriți și independența, indiferent de provocările de mobilitate cu care vă confruntați. Cu siguranță avem un produs care vi se potrivește, unul care vă poate îmbunătăți considerabil mobilitatea și autonomia.

În anul 2001 a luat naștere compania Ortopedica, producător si furnizor de dispozitive medicale ortopedice, dedicate tratamentului, reabilitării și prevenirii leziunilor și afecțiunilor care afectează mușchii, articulațiile și oasele.

Avem cunoștințele necesare, expertiza și produsele pe care vi le punem la dispoziție, prin cei 150 de specialiști în cele 33 de centre specializate Ortopedica din toată țara. Furnizăm dispozitive medicale prin Sistemul Național de Asigurări de Sănătate, pacienții noștri pot beneficia de compensare sau gratuitate pentru produsele de care au nevoie.

Sunteți mai mult decât un client pentru noi. Ortopedica este o companie formată din oameni - profesioniști grijulii, care au un interes real în a vă face viața mai bună. Dorim să vă oferim ceea ce este potrivit pentru dumneavoastră. De aceea, personalul nostru se asigură că vă înțelege nevoile complet, înainte de a vă propune soluția adecvată. Avem experți care vă pot da cel mai bun sfat in alegerea produselor de care aveți nevoie

Raporteaza
ID Companie: 3187

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: