Caracteristici:

Detalii Companie:


Compania Biomax International ofera medicilor stomatologi solutii optimizate pentru o multitudine de indicatii clinice in domeniul implantologiei si chirurgiei orale.
Misiunea companiei este aceea de a deveni un partener de incredere pentru clientii nostri, punand in slujba medicilor cunostinte solide, studii clinice si intregul nostru suport pentru a obtine rezultate profesionale inalte.
Dorinta noastra este a de performa impreuna cu dvs. in realizarea scopului comun de a oferi siguranta pacientului si succesul unui tratament predictibil.
Biomax International este una dintre cele mai importante companii ce activeaza in domeniul comercializarii implanturilor dentare, pozitie bazata pe cercetarea si dezvoltarea producatorului Biomet 3I (USA), unul dintre liderii mondiali in domeniul productiei de implanturi.
Biomet 3I, una dintre cele mai mari companii producatoare de implanturi dentare la nivel mondial, ofera produse si servicii inovatoare destinate reabilitarilor orale complexe.
Biomet 3I contribuie pe o scara larga la imbunatatirea sanatatii si calitatii vietii oamenilor prin continua implicare in elaborarea de noi solutii bio-mecanice.
Compania noastra asigura un portofoliu complex de sisteme de implanturi dentare si produse de regenerare osoasa.

Raporteaza
ID Companie: 3189

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: