Caracteristici:

Detalii Companie:


      Cand vine vorba de un eveniment reusit, noi gasim solutia perfecta in functie de bugetul d-voastra si oferim sfaturi practice pentru un plan perfect. Cele 4 stele si-au gasit locul in serviciile noastre si in modul nostru de organizare, oferind clientilor mereu cele mai moderne si practice solutii.

      Iti oferim pachete speciale pe meniul pentru nunta ta de vis,pentru o cumatrie plina de basm sau, de ce nu, chiar pentru un eveniment de neuitat. Restaurantul Crystal dispune de un spatiu generos, oferind clientilor nostri eleganta unui restaurant select precum si un numar de 6 camere oferite gratuit in cadrul evenimentului. Va veti putea bucura de un spatiu ce poate gazdui 250 de persoane intr-un salon unic alaturi de o echipa de elita ce va face cea mai frumoasa petrecere din viata dumneavoastra. O alegere perfecta pentru un eveniment special sau de ce nu pentru o cina romantica alaturi de persoana iubita.

      Cu un ambient placut si un aranjament avangardist, restaurantul nostru va intampina cu o gama diversificata de preparate traditionale romanesti si internationale.


Facilitati

Cazare:

     Pentru noi confortul clientilor este mai presus de toate. Alegand serviciile noastre de cazare beneficiati de o amenajare calduroasa si o priveliste ce face din fiecare oaspete un om relaxat, un om plin, un om respectat. La cazare beneficiati de mic dejun inclus, aer Conditionat, TV & internet, restaurant, spalatorie, parcare.

Parcare:

     Noi luam in serios cuvantul "siguranta" si facem asta cu cele mai moderne echipamente de pe piata. Parcarea de 100 de locuri face ca fiecare client sa beneficieze de un loc asigurat la ori ce ora din zi sau noapte. Oferim clientilor nostri un ajutor atunci cand o problema a masinii va impiedica deplasarea, deoarece detinem un service privat si de ce nu atunci cand este cazul si o cosmetizare completa.

Spatiu verde:

     Un spatiu plin de verdeata, o oaza de liniste si de ce nu un loc unde copilul isi poate consuma energia acumulata.

 
Rezerva momentele tale alaturi de noi!

 

 

Raporteaza
ID Companie: 322

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: