Caracteristici:

Detalii Companie:                                                                      Bun venit la Atelierul de Bere!

                                                                 Locul unde se mânâncă şi se bea ca la carte!


“Atelierul de bere” iţi face o ofertă pe care n-o poţi refuza: 40 de feluri de bere din care 8 sortimente la draught şi 32 la sticla, este singurul loc din Iaşi in care se serveşte berea casei, o bautură bună cu un preţ mai mult decat prietenos. Meniul nu conţine bere autohtonă de niciun fel. Tuborg şi Carlsberg sunt facute în Romania, în rest, toate celelalte sunt din import, inclusiv berea atelierului. Aceasta aparţine concernului Carlsberg şi este produsă special pentru restaurantele şi pub-urile cu care exista un contract de colaborare strans şi de lungă durată.

             Halbe ferecate

La Atelierul de Bere, clientii fideli beneficiaza gratuit de serviciul de ferecare al halbelor personale. Suntem singurul local din Iasi care oferim o casetă ferecată pentru halba ta personalizată, cea care te reprezintă cu adevărat. Pentru a beneficia de acest serviciu, nu trebuie să faci mare lucru.

Trebuie doar să-ţi aduci de acasă halba ta preferată şi un lacăt pentru a ţi-o putea fereca. Cheile le ţii la tine iar la deschiderea sau închiderea casetei, barmanul îţi va spăla halba pentru a o putea utiliza judicios spre deplina ta satisfacţie. După ce vei ocupa caseta, vei primi în cel mai scurt timp un breloc cu numărul casetei pe care ţi-ai ales-o.

Avem 108 casete şi mai sunt libere circa două treimi, aşa că dacă te grăbeşti vei putea avea în proprietate o părticică din Atelierul de Bere, cea în care halba ta personală va sta în siguranţă alături de ale celorlalţi clienţi de vază.

            Ziare şi Cărţi

Ştiut find că deviza Atelierului de bere este ,, Locul unde se mănâncă şi se bea ca la carte”, este de înţeles că aici veţi găsi o bibliotecă bine garnisită. Ea există pentru ca unii dintre clienţi să poată afla cum e să mănânci şi să bei ,, ca la carte”, pentru ca alţii să-şi umple timpul în aşteptarea amicilor iar pentru cei din urmă să poată savura o bere sau o cafea în timp ce răsfoiesc o revistă sau o carte la alegere.

Şi nu în ultimul rând, pentru că clienţii noştri sunt cu siguranţă cei mai inteligenţi din târgul Ieşilor. Numai un spirit fin şi aristocratic poate simţi plenitudinea gusturilor băuturilor şi a aromelor gastronomice, înconjurat de tipărituri pline de înţelepciune şi de colecţii cu vorbe de duh.

Puteţi împrumuta cărţi de la noi în condiţiile în care anunţaţi barul sau măcar pe unul dintre chelneri. Chiar dacă nu am fost suficient de prevăzători să ne trecem activitatea de împrumutat cărţi în Statutul firmei, noi, cei de la Atelierulde Bere, avem onoarea şi plăcerea de a ne servi clienţii chiar şi în acest mod.

Pe lângă ziare şi cărţi, muzică şi atmosfera, o bucătărie delicioasă şi o ofertă de băuturi care fac limbile să se dezlege iar prieteniile să se cimenteze în rapsodii cristaline de halbe ciocnite, la Atelierul de Bere este locul perfect pentru a petrece un timp minunat pentru spirit şi stomac!

 

Specialităţi: Mic dejun, Prânz, Cină, Cafea şi Băuturi

Program  Lu - Dum:  09:00 - 02:00

Raporteaza
ID Companie: 368

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: