Caracteristici:

Detalii Companie:


     Formatia Style din Iasi este formata din muzicieni profesionisti cu studii superioare de specialitate. De-a lungul timpului, am avut ocazia de a canta in diferite ipostaze, atat in cadrul unor evenimente publice cat si private. Oriunde au cantat in tara, prestatia a fost una de succes, primind aprecieri constante si unanime.

     Datorita experientei si colaborarii cu nume cunoscute din muzica usoara romaneasca si populara, noi putem garanta reusita petrecilor dumneavoastra, oferind consiliere gratuita pentru buna organizare a evenimentelor, va garantam profesionalism, astfel incat ele vor deveni in acelasi timp spectacole de inalta tinuta artistica sau prilej de petrecere, dans si voie buna.

      Repertoriul cuprinde peste 800 de melodii, cu grija selectate, din toate stilurile muzicale, menite sa satisfaca si pe cel mai pretentios meloman. Avand in componenta cele mai placute instrumente muzicale: trompeta, vioara, orga, cu aranjamente orchestrale live si solist profesionist, avand in repertoriu cele mai frumoase melodii din toate stilurile muzicale - muzica usoara romaneasca si internationala, muzica populara si lautareasca din toate zonele tarii - formatia Style din Iasi poate fi considerata orchestra ideala. Aceasta a aparut datorita dorintei de a promova calitatea si valoarea in muzica.

    Ea reprezinta dinamismul, prin programele muzicale interactive, avand o sonoritate moderna, conferind o atmosfera de show, plina de energie, sau una eleganta si plina de rafinament.

Servicii:

    Prestaţii live în cadrul spectacolelor sau petrecerilor private (nunţi şi botezuri, banchete studenteşti, aniversări, revelioane), interpretând atât compoziţii proprii cât şi un vast repertoriul naţonal şi internaţional. Formatia Style din Iasi va asigura succesul petrecerii indiferent de natura evenimentului, punand accent pe dorintele clientului, acordand multa atentie detaliilor. Sonorizari cu aparatură de ultimă oră pentru orice fel de eveniment de până la 10000 de W RMS atât în interior cât şi în aer liber.

Alte servicii: sonorizari si lumini cu aparatura de ultima generatie pentru orice fel de eveniment de peste 10.000 de W, receptii, conferinte, seminarii, congrese, lansari de firme si produse, prezentari de moda, atat in interior cat si in aer liber.

Raporteaza
ID Companie: 324

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: