Caracteristici:

Detalii Companie:


Prin produsele pe care le prelucrăm, creăm și comercializăm ne-am propus să aducem împreună durabilitatea, rafinamentul, designul clasic, funcționalitatea și estetica designului modern. De asemenea, ne-am propus să oferim acces facil către piatra naturală, cândva destul de greu de obținut, tuturor persoanelor care prezintă interes pentru folosirea acestor materiale în construcțiile lor.

Stona este divizia de retail a Algabeth Stone Group ce deţine 6 cariere în întreaga lume şi peste 15 cariere în cooperare exclusivă, cu export în peste 80 de ţări. Cu cel mai mare stoc de piatră naturală disponibil în România, depozitul nostru vine în întâmpinarea cerinţelor pieţei cu 300.000 mp din peste 500 de modele de piatră, cum ar fi: 120 modele marmură, 230 modele granit, 20 modele travertin, 20 modele de calcar și 15 modele de onix.

Ne mândrim cu o experienţă de peste 20 ani în domeniu, avem o capacitate de prelucrare zilnică în fabrica noastră de până la 1.000 mp de trepte, 1.500 mp de glafuri, 500 mp de placaje de diferite dimensiuni, putem lustrui 200 mp de piatră naturală şi putem efectua diferite alte prelucrări: lustruire, fiamare, buciardare, periere, antichizare, mătuire, orice tip de prelucrare canturi şi multe altele.

În zilele noastre, piatra naturală a devenit un element de uz casnic. Exista tehnici inovatoare, dinamice, dezvoltate, care au făcut accesul la acest tip de material de construcţie mult mai facil, iar arhitecturile pot fi realizate mult mai rapid.

Susţinem şi promovam ideea clădirilor ecologice. Eforturile de extragere ale produselor din piatră naturală neprelucrată sunt mai mici decât fabricarea artificială a produselor. Emisia de gaze reziduale, de exemplu, este redusă folosind piatră care este produsă în mod natural. Acest material are capacitate termică ridicată, are durabilitate excelentă, iar costurile de întreţinere sunt reduse. Folosind piatra naturală în construcţii, putem arăta că ne pasă de mediul înconjurător şi că depunem eforturi pentru a-l proteja.

Preţurile convenabile vin la pachet, alături de calitate şi funcţionalitate pentru că ne dorim să aducem acest material în casele tuturor românilor. De asemenea, ne dorim că utilizarea pietrei naturale în construcţii să crească în mod vertiginos. Designerii și arhitecții au devenit deja din ce în ce mai entuziasmaţi de diversitatea acestui material şi de calităţile pe care le aduce în casele şi vieţile oamenilor.

Începând cu 1 noiembrie 2017, Stona a construit un spaţiu de interes pentru cei ce îşi doresc să cunoască îndeaproape piatra naturală şi beneficiile pe care aceasta le oferă, un showroom elegant aflat în Bucureşti, Şoseaua Pipera nr. 46. Conceptul noului showroom are ca scop punerea în valoare a pietrei naturale, acest material ce şi-a dovedit de milenii inegalabila frumuseţe şi durabilitate.

Aici îi aşteaptăm pe doritori la o poveste despre piatra naturală şi experienţa pe care acesta o oferă, istoria pe care aceasta o înglobează şi calităţile de care poate acum beneficia oricine, fie că doreşte să amenajeze sau să reamenajeze spaţiul în care locuieşte sau lucrează.

Raporteaza
ID Companie: 3246

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: