Caracteristici:

Detalii Companie:


Cu o experiență de peste 30 de ani și o dezvoltare rapidă, Knauf Insulation este una dintre cele mai respectate companii globale din industria izolațiilor.

Producător al unei game largi de materiale izolante, Knauf Insulation se poziționează strategic și oferă soluții pentru toate tipurile de aplicații.

Prezent din 2008 în Romania, Knauf Isolation este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața materialelor izolante, cu un portofoliul ce include vată minerală de sticlă, vată minerală bazaltică, și plăci din fibre de lemn (Heraklith).

Eficiența energetică

Compania este angajată în satisfacerea cererii tot mai mari pentru eficiență energetică în locuințe noi și deja existente, clădiri nerezidențiale și aplicații industriale.

Sustenabilitate

Knauf Insulation utilizează tehnologii avansate care conferă calitate superioară produselor fabricate și ambalării acestora. Asigură în același timp o reducere substanțială a emisiilor de CO2 în timpul procesului de producție. Modul de ambalare permite reducerea timpului de încărcare/descărcare, micșorarea suprafeței de transport și depozitare a produselor, precum și reducerea consumului de combustibil necesar livrării produselor către clienți.

Portofoliul de vată de sticlă, include o tehnologie inovatoare, ECOSE® Technology, care folosește un liant fără conținut de formaldehide, fabricat din materiale organice regenerabile, nu din produse chimice pe bază de petrol. Astfel, produsele Knauf Insulation sunt mai plăcute la atingere, produc mai puțin praf, au miros neutru și sunt prietenoase cu mediul.

Raporteaza
ID Companie: 3252

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: