Caracteristici:

Detalii Companie:


INDUCO este o societate mixta romano-italiana infiintata in anul 1994, care, bazandu-se pe experienta dobandita, precum si pe abilitatile parteneriale dovedite in timp, se afla in plina expansiune pe piata de profil. Din 2003 societatea si-a extins gama activitatilor prin infiintarea unor ateliere si formarea de specialisti pentru executarea de confectii metalice, fier forjat, tamplarie-aluminiu si PVC. Personalul firmei, cu inalta calificare in domeniile de mai sus, a fost instruit in colaborare cu specialisti pe domenii similare de activitate din Italia.

Atelierul INDUCO de confectii metalice are lucrari preponderente in:
      -   inox
      -   otel
      -   fier forjat

 
Servicii si produse:

1.Elemente de inox:

Induco va sta la dispozitia dumneavoastra cu o gama variata de produse din inox: balustrade, mese, mobilier, accesorii pentru industria alimentara (brutarii, patiserii unitati de prelucrare a carnii, fast food-uri etc.), garduri si porti, acceesorii auto, lucrari diverse la comanda, ajungandu-se in cei trei ani de activitate la o calitate respectand cele mai stricte norme europene din domeniu.

2.Fier forjat:

Potrivite atat pentru interior cat si pentru exterior, piesele din fier forjat confera spatiului dumneavoastra o nota unica de confort si siguranta. Prin ornamentul de exceptie si expresivitatea inedita, modelele propuse de noi pot da edificiului un aer nobil, accentuindu-i astfel viziunea arhitecturala.
   Deasemenea, putem executa pentru dumneavoastra obiectele pe care vi le doriti, la comanda, satisfacandu-va astfel gusturile.

3.Produse diverse:

Firma noastra va mai ofera: confectii metalice din otel, tamplarie de aluminiu si PVC, terase, apreciate atat pe piata interna cit si pe cea externa modelele noastre evidentiatiandu-se prin perfectiunea si armonia formelor si, in acelasi timp, prin compozitia de calitate a materialului utilizat.

Raporteaza
ID Companie: 335

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: