Caracteristici:

Detalii Companie:


S.C.VILSCOM S.R.L. este o companie cu capital integral privat cu sediul in Iasi. Intreaga noastra activitate si relatiile de afaceri sunt bazate invariabil pe reguli etice acceptate la nivel international. Atitudinea firmei noastre nu se rezuma doar la cerintele legale, ea se extinde la concepte morale ca echitate, onestitate, integritate si responsabilitate sociala fata de toti Clientii nostri. Prin personalul nostru bine pregatit (cunoscatori de limbi straine: rusa, kazaha, ucraineana) va oferim un serviciu personalizat.
    

Obiectivul nostru este sa oferim cele mai bune solutii si servicii in domeniul fierului forjat. Fiind importator si producator de elemente de fier forjat, ne straduim sa efectuam cele mai eficiente achizitii pentru a putea oferi clientilor nostri produse de calitate ireprosabila la cel mai bun pret. Realizam confectii din fier forjat pentru decorarea locuintelor tuturor celor care apreciaza dantelaria metalica si frumusetea ei aparte.

 

Produse


Va punem la dispozitie oferim o gama variata de decoratiuni din fier forjat prelucrat dupa canoanele vechii arte, ce respecta traditii din acest domeniu si foloseste cele mai noi tehnologii de prelucrare, modele decorative sau functionale realizate din fier forjat sau batut, prelucrate manual sau cu ajutorul unor tehnologii noi. Modelele pot avea nuante de "fier natural", "bronz" sau "cupru vechi".

Frumusetea unei scari este data de balustrada si parapetul scarii, realizate din fier. Pentru case mari cu usi de intrare destul de pretentioase, o alegere eleganta este o suprafata vitrata cu un panou ornamentat din fier forjat.

Grilajele destinate ferestrelor, desi au rol principal de protectie, pot fi clasice - cu model dantelat si detalii florale; moderne - cu model sobru, simplu, cubist sau art deco.
   
Poarta este un element reprezentativ al casei, modelul putand fi dens si bogat sau realizat in combinatie cu placi vitrate mate sau din lemn, solutia fiind eleganta si oferind un plus de presonalitate amenajarii exterioare.

Va oferim servicii complete pentru realizarea lucrarilor din fier forjat:
      -   consultanta si masuratoare,
      -   proiectare,
      -   executie,
      -   finisaj,
      -   montaj

Raporteaza
ID Companie: 337

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


     Firma organizeaza transport international rutier de marfa pe intreg teritoriul Europei si in afara acesteia, atat in spatiul intracomunitar cat si in spatiul extracomunitar. Putem oferi tarife de transport marfa competitive atat pentru export cat si pentru import in si din tari precum Kazahstan, Rusia, Belarus, Ucraina, R.Moldova, Turcia, Armenia, Azerbaidjan, Georgia si UE. Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR / TIR.

     Compania este licentiata de catre Autoritatea Rutiera Romana in transportul intern si international de marfa. Putem transporta incarcaturile dumneavoastra (complete sau patiale) in toata Europa!

 

Raporteaza
ID Companie: 337

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: