Caracteristici:

Detalii Companie:


     Ar fi putut sa fie numit Km The.ro.Asta daca am fi vrut sa aratam lumii ca ne mistuie inteligenta si dorim sa creada oamenii ca am castigat la loto.Cum poti transforma invartitul unei Roti intr-un km? Naiba stie, asta a iesit.

     E un loc gandit ca alternativa a parcului de peste drum, cand ploua cu galeata. Sau al teatrului de peste drum pana iese din renovare, maxim 150 de anisori. Sau al televizorului din sufragerie in zilele cand Minune isi plange tristetea pe umarul lui Salam, brat la brat cu Simona Sensual. Sau alternativa a casei de cultura pentru perioada cat e transformata in casino. Sau alternativa a alternativei de a avea o alternativa.

     Sa fie un loc unde sa poti asculta muzica de calitate, poezie de suflet si sa bei un vin ca sa le si intelegi cum se cuvine. Am hotarat sa tinem deschis acest pol cultural atata vreme cat o sa fie nevoie de el sau pana vor fi carari adanci de cate 20 de cm facute in treptele de la intrare. Cate trei carari,sa fie si pentru iesire. Unii spun ca e curaj, altii ca e nebunie, noi spunem ca este o revolutie a bunului simt. Ceva din inima noastra spune ca Piatra Neamt are nevoie de noi.

                                KM 0 - Dependenta e o stare de bine.........…asa spun toti viciosii !
                           Noi suntem viciosi ai frumosului,fii si tu!

Raporteaza
ID Companie: 350

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: