Caracteristici:

Detalii Companie:


     Imaginati-va un hotel de lux in care sa nu fiti decit dumneavoastra si personalul de de servire, cu o gradina intreaga si restaurant numai la dispozitia dumneavoastra , fara alti turisti, situat in mijlocul naturii. Confort, Intimitate, Relaxare - Ati crede ca o asemenea locatie exclusivista exista la numai 4 minute de orasul Piatra Neamt? Localizata in cea mai pitoreasca si "nepoluata" zona a orasului Piatra Neamt, Pensiunea Domnita este o oaza de relaxare la munte, in mijlocul naturii.

     Pensiunea va pune la dispozitie patru camere cu pat dublu plus o camera de grup cu sase paturi single cu priveliste la padurea din apropiere, dotate cu grup sanitar propriu cu cabina de dus, televizoare, incalzire centrala, balcon,si restaurantul, care are o capacitate de 200 de locuri, ideal pentru petreceri si simpozioane, inclusiv barul. Dispune de parcare, curte in care sunt incluse: un foisor, o masa de tenis si o masa de biliard.


        Camerele sunt dotate cu:

      -  Internet (LAN/Wireless)
      -  Tv prin satelit Dolce
      -  Telefon
      -  Sistem de securitate
      -  Minibar
      -  Frigider


        Constructia este realizata din caramida iar gresia din interior confera o racoare foarte placuta pe timp de vara. La noi se pot desfasura nunti, botezuri, zile onomastice, conferinte si alte petreceri in cele mai bune conditii avand la dispozitie un personal tanar, competent si amabil fiind tot timpul pregatit sa rasfete clientul.

        Alte Facilitati

    -  loc de parcare amenajat;
    -  balansoare, 2 pavilioane de lemn si 3 terase pentru servit masa afara;
    -  gratar la dispozitia turistilor;
    -  incalzire centrala cu lemne oferind caldura si apa calda permanent;
    -  servicii de spalat si calcat haine;


         Activitati & Recreere:

    -  Tenis de masa
    -  Biliard
    -  Inchirieri de diverse echipamente sportive
    -  Teren propriu de agrement
    -  Paintball
    -  ATV

Raporteaza
ID Companie: 359

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


    La noi se pot desfasura nunti, botezuri, zile onomastice, conferinte si alte petreceri in cele mai bune conditii avand la dispozitie un personal tanar, competent si amabil fiind tot timpul pregatit sa rasfete clientul. Restaurant 200 locuri.

Raporteaza
ID Companie: 359

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: