Caracteristici:

Detalii Companie:


Pensiunea Lido vă oferă cazare în Piatra Neamț în condiţii excelente de trei stele și la cele mai accesibile prețuri din Piatra Neamț dispunând de 28 locuri de cazare în 14 camere duble dotate cu mobilier modern şi accesorii de cea mai bună calitate.

Pensiunea Lido vă așteaptă cu o ambianță plăcută și relaxantă, servicii prompte, eficiente, adaptate tuturor cerințelor oaspeților noștri.

Amplasată la 5 minute de mers pe jos de centrul municipiului Piatra-Neamţ, cunoscut ca şi „Perla Moldovei”, pe şoseaua (DN 15) ce leagă oraşele Bacău şi Bicaz, Pensiunea Lido Piatra Neamţ reprezintă punctul de plecare spre cele mai importante obiective turistice ale municipiului, cum ar fi Biserica Domnească, Turnul lui Ştefan cel Mare, Muzeul de Istorie, Muzeul de Artă, Muzeul de Etnografie, Muzeul Memorial Calistrat Hogaş, Teatrul Tineretului, Parcul Central, Ştrandul Tineretului, Telegondola spre pârtia de ski de pe muntele Cozla, etc.

Raporteaza
ID Companie: 653

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


În cadrul Restaurantului Lido puteţi petrece momente de tandreţe şi seri de neuitat alături de familie, prieteni sau parteneri.

Bucatele alese îmbină savoarea mâncărurilor tradiţionale şi internaţionale cu gustul şi aroma inconfundabilă a celor mai alese băuturi.

În cadrul Restaurantului Lido puteţi servi micul dejun, cafeaua, băuturile şi vă puteţi găsi liniştea dimineţii sau puteţi opta pentru seri romantice, nunţi, botezuri, zile onomastice, conferinţe şi alte petreceri private sau de firmă intr-un ambient elegant şi plăcut.

Restaurantul Lido vă oferă un meniu variat de specialităţi italiene (pizza şi paste) precum şi preparate tradiţionale din carne de vită, porc, pui sau peşte.
De asemenea, puteţi servi unele din cele mai rafinate vinuri tradiţionale româneşti.

Totul poate fi mai simplu dacă lăsaţi o parte din grijile dumneavoastră celor care vă pot ajuta. Orice eveniment organizat în atmosfera caldă şi plăcută a Restaurantului Lido Piatra Neamţ cu siguranţă va deveni o amintire de neuitat. Personalul nostru atent selecţionat va avea grijă ca totul să iasă perfect.

Restaurantul Lido Piatra Neamț oferă organizarea de mese festive, nunți, cununii, botezuri, aniversări, petreceri private, corporate, onomastice, recepții & conferințe.

Vă punem la dispoziție cele doua saloane ale noastre: Salonul CLASIC, situat la Parter (50 locuri) și Salonul LIDO, situat la Mezanin (150 locuri) precum și o echipă de profesioniști cu experiență în organizarea unor evenimente de neuitat, toate într-un mediu ambiental perfect.

Fiecare salon dispune de instalație de filtrare și condiționare a aerului, cu aport de aer proaspăt, ring de dans încăpător, instalație audio și lumini profesionale, mochetă de lux, mobilier & veselă de cea mai bună calitate. Toate aceste facilități împreună cu mesele rotunde de 10-12 persoane vor da clasa evenimentului Dumneavoastră.

                                                                                           Vă așteptăm cu drag !

Raporteaza
ID Companie: 653

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: