Caracteristici:

Detalii Companie:


Totul a început în 1991, afacere pornită din dragostea pentru frumos, pe principii precum pasiune, calitate, eleganță, rafinament și durată.


Deși a pornit de la scară mică, afacerea cu blănuri naturale a crescut treptat de la prelucrarea pieilor la confecționarea caciulilor din blană, apoi am făcut trecerea la o gamă diversificată de produse, incluzând gulere, veste, cape, haine cât și alte accesorii din blană naturală. Fiind producători, modelele noatre satisfac pe deplin gusturile și nevoile clienților noștri. Pentru a întregi colecțiile noastre colaborăm cu ateliere din străinătate pentru anumite modele pe care le producem și le importăm în țară.

 

Afacerea cu blănuri naturale a funcționat initial sub brand-ul M&S, iar în prezent ne identificăm și ne diferențiem prin brandul MAREUS, emblemă a frumosului si exclusivitătii. Produsele noastre se disting prin calitatea materialelor, procesul de lucru, profesionalismul și atenția pe care o dedicăm detaliilor. Suntem atenți la nevoile clienților Mareus și asta se reflectă în fiecare piesă sau accesoriu realizat, încă din 1991 și până în prezent.

Raporteaza
ID Companie: 3688

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: