Caracteristici:

Detalii Companie:


Infiintata in anul 1992, Casa Mirandi din Piatra Neamt s-a lansat in lumea modei cu pasi mici dar siguri.

Femeia activa, constienta de valoarea sa, dar si femeia romantica - se bucura de o atentie deosebita din partea Casei Mirandi. Pentru ele sunt alese materiale de cea mai buna calitate: brocarturi, organza, voal, saten, tull elastic ... sunt numai câteva din materialele pe care Casa Mirandi le ofera. Designerii încearca o apropiere de personalitatea fiecareia, a gustului si dorintelor acesteia, astfel încât tinuta finala sa reflecte fie continuitatea unui stil, fie un nou look- atunci când si-l doreste.

Rochia diafana ori somptuoasa care magnetizeaza privirile tuturor este vazuta in linii clasice sau asimetrice. Decoratiile manuale personalizeaza si dau valoare unei tinute din care parura, voalul, boleroul, manusile sunt parte integranta, perfect asortate. Organza, voal, tafta, dantela, tull brodat, aplicatii din margele, paiete, strasuri, pietre semipretioase - toate acestea vin sa compuna o mireasa sofisticata, unica.

In magazinele Casei Mirandi din Piatra Neamt si tara pe langa rochii de mireasa gasiti si o gama variata de accesorii care completeaza cu succes o tinuta perfecta.

 

Program

Luni : 10:30 - 18:00

Marti -Vineri : 09:30 - 18:00

Sâmbătă : 09:30 - 14:00

Duminică : închis

 

Raporteaza
ID Companie: 798

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: