Caracteristici:

Detalii Companie:


Compania de taximetrie LUX TAXI a fost infiintata in anul 1999 incepand cu un parc de 133 de masini, iar in prezent este in plina dezvoltare tocmai pentru a face fata cererilor din ce in ce mai mari.

In momentul de fata dispunem de 350 de taximetre cu statie de emisie-receptie ce pot fi apelate non-stop prin intermediul a 10 dispecere. Cuvantul de ordine pentru tot acest colectiv este SERIOZITATE.

 

      Taxi

Lux Taxi are un dispecerat modern, la standarde europene, echipat cu statii de emisie-receptie, Motorola, de ultima generatie. Personalul nostru a fost intens pregatit pentru a raspunde cu promptitu- dine solicitarilor dumneavoastra. In sustinerea dispeceratului, am recrutat pentru dumneavoastra soferi profesionisti, care lucreaza dupa norme stricte de calitate a serviciilor si comportamentului. Soferii nostri detin atestat profesional, sunt corecti si manierati.

Non-stop comanda acum !
0232.255.255
0740.255.255
0728.255.255
0766.255.255

O plimbare in regim VIP ar putea fi rasfatul suprem pentru persoana iubita intr-o zi speciala. De asemenea, coborati dintr-o limuzina de lux la evenimentele care sunt importante pt dvs: o nunta, un botez sau pur si simplu, o petrecere cu pretentii.

 

       Taxi Shopping

Pentru cumparaturi prin intermediul LUX TAXI, suna la numerele noastre de telefon sau contacteaza-ne pe yahoo messenger.

Comanda va fi efectuata de indicativul cel mai apropiat de zona de unde clientul doreste sa se faca cumparaturile. Costul va fi determinat de valoarea produselor si valoarea cursei efectuate. Acestea vor fi livrate la adresa indicata de client in cel mai scurt timp posibil. Serviciul este disponibil non-stop.

Raspundem prompt chiar si la solicitari deosebite (nunti, cumatrii, petreceri, etc.) care necesita un numar mai mare de masini.

Noi nu va oferim un simplu serviciu de taxi, va oferim un serviciu UNIC pe piata Romaniei. Nu suntem firma de protectie, dar paza va este asigurata. Nu suntem birou de informatii, dar soferul dumneavoastra care va deplaseaza unde doriti cunoaste orice loc pentru rasfatul dvs: masaj, casino, restaurante, night-club etc. Clientul nostru beneficiaza de un serviciu de transport complet inca de la intrarea in tara, pana la intrarea in hotel, in Iasi, Bucuresti, Brasov, Constanta, sau la orice destinatie va propuneti.

 

Raporteaza
ID Companie: 375

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


                                Transport Marfa / ORIUNDE, ORICÂND

Daca vreti ca bunurile dvs. sa fie transportate in conditii optime, iar marfa sa ajunga la destinatie intacta d.p.d.v. calitativ si cantitativ, respectandu-se totodata si cerinta de orar, apelati cu incredere la serviciile de transport marfa ale S.C. Lux Taxi S.R.L.

S.C. Lux Taxi S.R.L. va sta la dispozitie cu servicii complete pentru necesitatile dumneavoastra de transport, mutari mobila, mutari sedii de firma, distributie marfa, etc., in Iasi sau din Iasi catre orice destinatie din tara.

Prin seriozitate si angajati cu experienta in domeniul transportului, firma noastra efectueaza servicii de calitate din domeniul transportului de marfuri si mobilier.

Incheiem contracte negociabile de transport, atat cu firme cat si cu persoane fizice. Pe parcursul transportului, marfa dumneavoastra este asigurata, astfel incat dumneavoastra puteti fi siguri de siguranta in care aceasta se afla.

Angajatii nostri sunt soferi cu o experienta indelungata in domeniul transportului de marfuri si mobilier.

Si pentru ca deviza noastra este"un client multumit este un client castigat", vom gasi intotdeauna solutii petru a indeplini cerintele legate de transportul marfurilor dvs..

Comenzile de transport de pot face telefonic la oricare din numerele noastre de telefon:

RomTelecom: 0232.255.255

RDS:             0332.802.255

Orange:        0740.255.255
Raporteaza
ID Companie: 375

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


                     Asistenta Auto

Intotdeauna este bine sa fiti pregatiti pentru o situatie inevitabila.

In caz de defectiune sau accident rutier, firma noastra este gata sa va ajute. Punem accent pe eficienta si profesionalism, iar odata contactati intervenim in cel mai scurt timp posibil la locul indicat de dumneavoastra, cu o autospeciala de tractari sau transport ajutandu-va astfel prin transportarea autoturismului in service-ul ales de dumneavoastra, in functie de cerintele situatiei in care va aflati.

Astfel, ca specialisti in domeniu va oferim o gama completa de servicii de tractari auto, transport autoturisme pe platforma si remorcari in tara si strainatate. Toate acestea la preturi accesibile si intr-un

Servicii oferite :

    - Tractari autoturisme
    - Tractari autotilitare
    - Tractari autovehicule cu marfa
    - Remorcare autoveicule
    - Transport autoturisme pe platforma

 

                    Service Auto

Service-ul nostru reprezinta alternativa ideala pentru reparatii tinichigerie si vopsitorie pentru autoturismele aflate in perioada de garantie/post-garantie.
Durata : intre 2 ore si max. 7 zile.

    Dotarile tehnice cu utilaje de ultima generatie permit realizarea de interventii la:
    - sistemele de propulsie
    - alimentare
    - transmisie
    - suspensie
    - directie
    - franare precum si reparatii complexe de tinichigerie

Raporteaza
ID Companie: 375

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: