Caracteristici:

Detalii Companie:


Parma Taxi este una dintre cele mai moderne companii de taximetrie din Iaşi, oferind clienţilor atât servicii ireproşabile de taximetrie, cât şi reduceri substanţiale, carduri de fidelitate, dar şi premii din belşug, precum o masină Dacia Logan.Aceste premii oferite clienţilor fideli au atras şi probabil vor atrage în continuare numeroşi ieşeni.

Un alt avantaj oferit de firma noastră constă în aplicaţia pentru smartphone, dar şi varianta online de comandă, prin intermediul căreia se pot comanda taxiuri în cel mai scurt timp de oriunde vă aflaţi. Prin experienţa de peste 15 ani în domeniul taximetriei, Parma Taxi vă oferă cele mai bune servicii la un nivel înalt de calitate şi profesionalism.Clienţii noştri circulă în condiţii de siguranţă şi confort.

Parcul nostru auto acoperă 100% din suprafata oraşului Iaşi.Avem o gamă largă de autovehicule precum : Ford Focus, Skoda Octavia, Renault Megane, Renault Clio, Golf V, Chevrolet Kalos, Dacia Logan Break, Dacia Logan, Dacia Sandero. Datorită serviciilor de calitate prestate în ultimii 10 ani, am obţinut privilegiul de a fi nominalizaţi ca fiind cea mai bună firmă de taximetrie din municipiul Iaşi. Vă mulţumim!

 

Servicii

Firma de taximetrie Parma Taxi vă oferă urmatoarele servicii:

•   Transport persoane
•   Maşinile pentru transport persoane îndeplinesc cele mai înalte standarde de comfort şi siguranţă.
•   Transport marfă
•   Vă punem la dispoziţie şi maşini speciale pentru transport marfă.
•   Taxi shopping

Puteţi alege să vă fie livrate la domiciu cumpărăturile.
Comanda va fi preluată de maşina cea mai apropiată de zona unde clientul doreşte să se facă cumpărăturile.
Costul total va fi calculat astfel: preţul cumpărăturilor + preţul cursei (la tarif normal).

Raporteaza
ID Companie: 611

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: