Caracteristici:

Detalii Companie:


La Bliss Coffee suntem pasionați de cafea.

Băutori înrăiți de cafea, nu am găsit în Bacău locul unde se poate bea o cafea bună și am decis să învățăm mai multe despre licoarea magică care ne înveselește diminețile, pentru a crea noi acest loc. Dupa îndelungi căutări am cunoscut câțiva profesioniști de la care am deprins arta de a prăji cafeaua și am deschis prima cafenea din zona Moldovei unde clienții pot fi martorii întregului proces de prăjire.

Ce oferim noi sunt cafele de specialitate, pure, fără înlocuitori sau arome menite să ascundă defectele sau calitatea îndoielnică, prajite în stil artizanal. Calitatea superioară și prospețimea cafelei au încântat numeroși cafegii de-a lungul timpului, iar acum am decis să oferim tuturor iubitorilor cafelei posibilitatea de a se delecta cu produsele noastre, așadar vă invităm să facem o călătorie în lumea aromelor specifice diverselor zone din lume.

După cum se știe, cafeaua dobândește calitățile ei specifice numai în momentul prăjirii, o operațiune foarte importantă din punct de vedere tehnologic. Suntem foarte pasionaţi de modul în care prăjim cafeaua, iar metoda noastră de prăjire e mai mult decât o culoare, este rezultatul însumat, cert şi spectaculos al prăjirii fiecărui tip de cafea într-un fel unic, prin care fiecare dintre acestea atinge maximul intensităţii aromei. Culoarea poate fi copiată – dar gustul niciodată.

Pentru a pregăti o cafea espresso sunt importante 4 litere – 4 М: Micella (amestecul de cafea special pentru espresso), Macchina (aparatul de cafea), Mano (mâna barmanului-specialist-barista) şi Macinato (gradul de măcinare). Fiecare factor are o importanţă critică – doar din cel mai bun amestec și la un aparat de calitate un barman priceput va putea pregăti o ceaşcă de espresso bună.

Dacă doriți să beți o cafea de calitate în oras sau acasă, vă așteptăm la Bliss Coffee!

 

Program

Luni - Vineri: 08:00 – 02:00
Sambata - Duminica: 10:00 – 02:00

Raporteaza
ID Companie: 384

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: