Caracteristici:

Detalii Companie:


Promovam adevaratul gust „Italian Espresso”

Santacruz este un adevărat "atelier de gust ", în care o echipă de specialiști în domeniul cafelei, lucrează împreună zi de zi pentru a realiza cafea de cea mai înaltă calitate.

 

Compania Santacruz cumpără cafea crudă cu calități valoroase de la cele mai bune plantații din America de Sud, care, în urma unui proces strict de verificare de către San Germano Chisone, este procesată în conformitate cu standardele de calitate impuse de tradiția espresso-ului Italian. Pentru a se asigura că boabele de cafea sunt supuse caramelizării zaharurilor și carbonizării învelișului exterior, e nevoie de doar douăzeci de minute de prăjire, obținând astfel culoarea și aroma distinctivă pe care o căutăm cu toții. În urma unui proces pur manual, cafeaua este prăjită doar cu ajutorul mașinii Petroncini, care de ani buni contribuie la succesul cafelei prăjite în stil italian. Cafeaua se răcește într-o baie timp de patru minute, după care este lăsată să stea timp de șapte zile în silozuri. În interiorul silozurilor, cafeaua devine „matură” și numai după finalizarea întregului proces poate fi împachetată sau ambalată în borcane de 250 de grame într-o atmosferă controlată. Espresso-ul dobândește culoarea de maro luminos și aroma puternică precum a unui buchet de flori de portocal și ciocolată.

 

Activitatea Santacruz nu se încheie odată cu vânzarea, ci continuă în fabrica de producție având atenția focusată pe menținerea unui standard de calitate întotdeauna constant. Astfel, compania a obținut sistemul de management OHSAS 18100 referitor la calitate.
Misiunea noastră este de a răspândi "cultura espresso-ului italian" și de a ajuta consumatorii să facă o alegere în urma cunoașterii produsului.

 

Program

Luni - Vineri: 08:00 – 20:00

Raporteaza
ID Companie: 662

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: