Caracteristici:

Detalii Companie:


Gradinita particulara "AngelKids" este alaturi de copilul tau in primii pasi din viata.
Gradinita a deschis primul sediu in Iasi, in anul 2009, intr-o zona linistita a cartierului Tatarasi (in incinta complexului rezidential Penta), avand un interior si un exterior modern amenajate.
Incepand cu 1 septembrie 2012, Gradinita "AngelKids" deschide portile celui de-al doilea sediu, in centrul Iasului, langa Colegiul National.

Aici copilul dumneavoastra beneficiaza de toata atentia necesara din partea personalului nostru avand o inalta calificare si o experienta in educarea, formarea si ingrijirea celor mici.
La "noi" copilul isi va dezvolta gandirea si abilitatile de a invata si de a se juca intr-un grup de copii, unde-i va fi cultivat spiritul de competitie.

Gradinita are sali de grupa spatioase, sala de sport, sala de mese, vestiar, cabinet medical, mobilier ergonomic, materiale didactice variate si atractive (jucarii, carti, seturi de planse, aparatura audio-video) si parc de joaca modern ce ofera confort si placere copilului dumneavoastra.

Gradinita "AngelKids" detine "cheia magica" cu ajutorul careia copiii vor reusi sa deschida poarta oricarei scoli.

Va asteptam pe toti, copii, parinti si bunici sa ne vizitati, pentru a descoperi atmosfera calda si prietenoasa, in care grija pentru copilul dumneavoastra este primordiala.

Raporteaza
ID Companie: 417

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: