Caracteristici:

Detalii Companie:


Obiectivul principal al firmei constă în oferirea de soluții complete și de servicii profesionale.

De-a lungul timpului Open Systems SA și-a creat o poziție solidă pe piața locală a echipamentelor de calcul, prin calitatea înaltă a produselor și serviciilor oferite către clienți.

Principiile noastre sunt orientarea către client, implicarea personalului, abordarea bazată pe proces, abordarea managementului ca sistem, îmbunătățirea continuă, abordarea pe bază de fapte în luarea deciziilor, relații reciproc avantajoase cu partenerii de afaceri. Strategia urmată de firma noastră este creșterea satisfacției tuturor clienților, fidelizarea lor prin asigurarea unui raport calitate-preț superior,orientarea acestora spre produse de calitate prin informare permanentă.

Produse:

-   copiatoare (tiraje mici/medii/mari)

-   laptopuri

-   retelistica (switch-uri)

-   software (Windows 8/Antivirus ESET Nod32)

 

Program:

Luni - Vineri: 08:30  -  17:00

Raporteaza
ID Companie: 445

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Reparare

Open Systems asigură service pentru echipamente de birou (calculatoare desktop sau laptop, monitoare, copiatoare/imprimante, etc.). Dispunem de personal cu pregătire superioară și experiență, astfel încât, indiferent de problemă, aceasta va fi remediată cu succes.

Open Systems este centru de service autorizat pentru echipamente Dell și Toshiba.

 

Intretinere si upgrade

Dacă ați constatat că sistemul Dumneavoastră rulează din ce în ce mai greu, nu mai aveți spațiu pe disc sau suspectați prezența unor viruși, Open Systems este soluția ideală. Sistemele trebuiesc întreținute pentru funcționarea lor la parametri optimi. Specialiștii noștri IT vor diagnostica problema și o vor rezolva, astfel încât să vă puteți desfășura activitatea fără întreruperi. De cele mai multe ori soluțiile oferite de noi au un cost foarte redus. Nu este nevoie să cumpărați un PC nou în cazul în care vechiul computer nu funcționează la fel de bine ca la început. Există soluții practice și economice care să rezolve această problemă.

 

Refill/consumabile

Open Systems oferă servicii de refill cartușe. De asemenea comercializăm o gamă variată de consumabile compatibile și originale, indiferent de brandul echipamentului Dumneavoastră.

 

Program:

Luni - Vineri: 08:30  -  17:00

Raporteaza
ID Companie: 445

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie:

Caracteristici:

Detalii Companie:


Supraveghere video

Open Systems oferă soluții de supraveghere videoprofesionale care constau atât în furnizarea unei game variate de produse, cât și în montarea acestora. De asemenea firma noastră oferă consultanță în ceea ce privește soluția optimă de supraveghere potrivită situației Dumneavoastră.

În alegerea unui sistem de supraveghere video trebuie ținut cont de diverși factori, cum ar fi distanța între camera video și obiectivul supravegheat, condițiile de iluminare, supraveghere pe timp de noapte (infraroșu), etc. În funcție de acești parametri se vor alege mecanismele și aparatura necesară.

Optarea pentru un sistem de supraveghere video aduce beneficii, reducând costurile de securitate și conferind un sentiment de siguranță.

Există nenumărate situații în care sistemele de supraveghere video își găsesc utilitatea: în magazine, depozite, casierii, parcări, hoteluri, restaurante, locuințe, birouri, zone restricționate.

 

Acces cu cartela

Un sistem de control al accesului este util atunci când se dorește crearea unor zone restricționate în cadrul unor clădiri, precum și monitorizarea acestor zone.

Open Systems pune la dispoziția clienților săi atât gama de produse, cât și implementarea sistemului la locația dorită.

Este evident faptul că montarea unui sistem de restricționare a accesului reduce drastic costurile companiei Dumneavoastră. O astfel de soluție este modernă și eficientă.

 

Alarme efractie

Open Systems proiectează și montează sisteme antiefracție. Împreună cu sistemele antiefracție se pot monta diverși senzori (fum, gaz, incendiu, inundație, etc.).

Există diverse categorii de sisteme antiefracție:

-    sisteme cu contacte magnetice care se aplică la uși
-    sisteme cu senzor de spargere a geamului
-    bariere infraroșii
-    senzori de detecție a mișcării

Program:

Luni - Vineri: 08:30  -  17:00

Raporteaza
ID Companie: 445

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: