Caracteristici:

Detalii Companie:


Warpnet Computers SRL s-a nascut in 2001, din cel mai mare provider de internet la vremea respectiva. Warpnet Computers este firma care a fost tot timpul in sprijinul consumatorului adaptandu-se la nevoile acestuia.

Astazi ofera acestuia: o gama larga de produse IT, service IT, automatizari si in cele din urma mobila la comanda. Clientii nostrii sunt atat persone fizice cat si societati si institutii. Cateva din marcile a caror calitate o promovam sunt: A4tech , AsRock, Asus, Canon, Datecs, DSC, Edimax, Genius, Gigabyte, HP, Intel, Leadtech, LG, Logitech, Microsoft, Nikon, NordStar, Palit, Philips, Samsung, Sharp, VTK, Well si nu numai. Ceea ce ne place noua este sa gasim solutii optime pentru orice buget.

 

Warpnet Magazin :


   -  Foto Video
   -  Calculatoare
   -  Periferice
   -  Componente PC
   -  Retelistica
   -  Software
   -  PC Tuning
   -  Consumabile

Warpnet Automatizari :

   -  Case Marcat
   -  Sisteme Antiefractie
   -  Sisteme Supraveghere Video
   -  Interfoane
   -  Automatizari porti/ Bariere Auto

Warpnet Service :

Ai probleme cu un calculator, laptop, sau o imprimanta ? Calculatorul tau este afectat de virusi ? Laptop-ul tau se incalzeste prea tare ? Ai nevoie de refill-uri la cartuse cu cerneala sau laser ? Sau poate vrei sa imbunatatesti vechiul calculator, pentru a avea o viteza de lucru mai mare? Te asteptam la WARPNET COMPUTERS.

Firma Warpnet Computers incheie contracte de service la cerere.

Contractul de service calculatoare include interventii de asistenta tehnica la cerere de ori câte ori este necesar. Numarul solicitarilor pentru remedierea defectiunilor IT este nelimitat. Avand un contract de service cu firma Warpnet Computers, interventiile asupra echipamentelor dumneavoastra nu se platesc.

Raporteaza
ID Companie: 467

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: