Caracteristici:

Detalii Companie:


La inceput o idee a unui grup frumos si nebun, in prezent o realitate, Chrome Bar s-a nascut din nevoia de a oferi botosanenilor si nu numai, o locatie diferita de cele existente. Conceptul de ''american bar'' obliga la o muzica de calitate, gustari ce insotesc gama variata de bauturi alcoolice si non alcoolice si o ambianta ‘’old school’’ care lipsea din peisajul local.

Chrome Bar inseamna mai mult decat un spatiu pentru seri memorabile. Chrome Bar inseamna un nou brand pe piata cu pretentia de a atrage oameni de calitate prin servicii de calitate incluzand concerte live, party-uri tematice, proiectii de concerte, karaoke, stand up comedy si teatru.

Din respect fata de clienti si pentru a le oferi tot ce poate oferi o astfel de locatie, Chrome Bar este dotat cu internet wireless, instalatii de aerisire performante, aer conditionat, izolatie fonica si o sonorizare unica in Botosani. 

Vino la noi pentru a-ti bea cafeaua dimineata si vei fi placut surprins de ofertele din partea casei. Vino la noi sa te racoresti la amiaza la o bere si fi sigur ca vei avea langa tine oameni frumosi. Vino seara sa uiti de problemele de peste zi si vei intelege ca stim sa te facem sa te simti bine.

Chrome Bar- un nou concept pentru oameni care stiu ce vor !

 

Program   Lu - Dum:  11:00 - 02:00

Raporteaza
ID Companie: 448

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: