Caracteristici:

Detalii Companie:


Grand Irish Pub e cel mai nou Pub deschis in orasul Botosani, aducand din traditia si bucatele irlandeze botosanenilor. Pub-ul ii asteapta pe toti cei care doresc sa asculte o muzica buna, sa serveasca o mancare buna, alaturi de un pahar de bere, si sa se relaxeze intr-un ambient modern.

Localul are un bar de zi, cu o capacitate de 140 de locuri, care va fi deschis de luni pana joi, intre orele 08:00 – 01:00, iar in week-end (vineri, sambata si duminica) va fi deschis intre orele 08:00 – 05:00, vor fi organizate diverse teme iar capacitatea va fi de 350 de locuri. Live coocink, seri vanatoresti, concerte live, stand-up comedy, karaoke sau serile tematice sunt doar cateva dintre distractiile care ii asteaptape botosaneni.

La barul de zi, pe langa bere irlandeza, clientii vor putea degusta nu mai putin de 15 feluri de pizza preparate in cuptor pe lemne. Nu vor lipsi specialitatile culinare irlandeze, iar o data pe luna va fi lansat cate un produs culinar.

Nu au fost uitati nici microbistii care vor putea urmari meciurile importante pe un ecrand LED de peste 2 metri. Periodic, PUB-ul va gazdui si reprezentatii ale trupelor locale si nationale de teatru, si vor fi organizate si evenimente caritabile, banii stransi din vanzarea biletelor urmand a fi donati pentru o cauza nobila.

 

       Program:
Lu:              08:00 - 01:00
Joi:              08:00 - 01:00
Vi - Dum:     10:00 - 06:00

Raporteaza
ID Companie: 456

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: