Caracteristici:

Detalii Companie:         S.C. Iv-Lorena SRL Proiectam si executam orice fel de mobila din pal, MDF si TermoPAL. Un designer de interior va poate oferi consultanta in vederea amenajarii spatiului disponibil, pentru a avea o mobila la comanda perfecta pentru dvs si la un pret cat mai mic.
         Serviciile de consultanta,transport si montaj sunt gratuite. Alegeti din sute de combinatii posibile pentru mobila dorita. Va oferim spre alegere dintr-o gama extrem de variata de PAL, PAL lucios, MDF infoliat, PAL furniruit, blaturi de bucatarie, totul cu un minim de efort din partea dumneavoastra.
         Fie ca doriti mobilier de bucatarie, baie, living sau dormitor, designerii nostri va ajuta sa obtineti maximum de confort si organizare, cu minimum de spatiu la preturi cat mai mici. Produsele realizate la comanda in Roman sunt de calitate superioara, beneficiind de garantie de buna executie, timp in care deteriorarile suferite vor fi remediate gratuit.
         Transportul pentru orice produs se efectueaza cu autoutilitarele proprii. Livrarea se face in maxim 48 de ore de la finalizarea comenzii, pana in apartamentul sau sediul dumneavoastra, include montajul si colectarea materialelor cu care a fost impachetata mobila la comanda.
 
 
 
 
 
 

 

Raporteaza
ID Companie: 46

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: