Caracteristici:

Detalii Companie:


Padrino este un Pub Restaurant deschis in decembrie 2008 la initiativa a doi oameni curajosi care au conceput si au crezut intr-o idee pe care au pus-o in practica, reusind apoi sa impuna noi standarde de calitate si profesionalism in Suceava. Restaurantul Padrino este un local unde poti veni dimineata sa iei un mic dejun si sa bei o cafea de calitate. Poti de asemenea reveni la pranz sau seara, pentru a alege dintr-un meniu foarte variat o mancare delicioasa sau o pizza facuta de adevarati profesionisti.

Incepand de joi pana sambata de la orele 22 pana tarziu in noapte luminile se sting, Dj-ul intra la pupitru si reuseste prin muzica anilor 80-90 sau prin ritmuri latino sa creeze o atmosfera extraordinara.

Padrino este un local spatios, cu o capacitate de circa 600 de locuri, oferind spatii generoase in care oaspetii nostri pot dansa si se pot simti in largul lor.

Padrino organizeaza frecvent evenimente majore cu trupe si invitati de renume care diversifica programul musical al Pubului. La Padrino clientii nostri pot de asemenea face rezervari pentru diverse evenimente corporate, intalniri de afaceri, receptii, mese festive si chiar nunti si botezuri.

Raporteaza
ID Companie: 461

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: