Caracteristici:

Detalii Companie:


IRIS DECO
     "simplu,elegant,fermacator"

Lasă-ne sa-ţi cunoaştem visul!

Vine un moment în viaţă când trebuie să faci ceva nou, ceva ce n-ai mai făcut, ceva care te bucură nespus, dar te şi sperie. Nunta ta, botezul tău sunt poveşti de iubire, sunt amintirile cele mai de preţ care vor străbate timpul şi vor rămâne pe vecie momente memorabile în sufletul şi inima ta.

Am învăţat alături de voi, că în afara talentului, a îndemânării, a imaginaţiei, a atenţiei deosebite pentru cel mai neînsemnat detaliu, cel mai important aspect în organizarea unei nunţi sau a unui botez e pasiunea şi admiraţia fiecărei poveşti de iubire în parte.Nimic nu poate să aducă magie momentului tău unic, singurul lucrul care-l face magic şi fermecător e stropul de dragoste pe care-l oferi pentru a face din eveniment o amintire de poveste!

Încă mai visezi la povestea nunţi tale, lasă-ne să-ţi cunoaştem visul şi el se va implini negreşit.Atunci intervenim noi, oamenii din culise, cei care dau contur visului tau când alegi să-ţi spui povestea de dragoste într-un tare şi răspicat "DA". Echipa IRIS DECO va fi acolo, vă va asculta povestea de iubire şi o vom creiona asemeni unui basm minunat, pentru ca în final, nunta visată sau botezul copilului tău să prindă contur alături de noi.

Raporteaza
ID Companie: 481

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: