Caracteristici:

Detalii Companie:


Agentie de organizare evenimente full service pentru nunti, botezuri, cumatrii, corporate. Oferim servicii de:

•   aranjamente florale - buchet mireasa, lumanari cununie, ornare sala restaurant

•   masa de fructe, candy bar, fantana de ciocolata

•   masina de fum greu si gheata carbonica

•   artifii cu flacara rece declansate electric

•   bijuterii handmade

 

Flori cu mesaje personalizate

Daruieste flori cu mesaje personalizate persoanei iubite sau unei persoane speciale si efectul va fi garantat.

Nu-ti trebuie o ocazie speciala sa daruiesti flori cu mesaje personalizate. Ce-ar fi daca pe floarea pe care o daruiti persoanei iubite, sa apara pe petale un mesaj de dragoste, un vers sau chiar o fotografie. Acest tip de cadou are un efect maxim asupra persoanei respective.

 

Florile folosite pentru inscriptionare sunt mai ales trandafiri si cale. Efectul inscriptionarii florilor este garantat si de durata. Petala florii unde se aplica mesajul este impregnata cu un ulei special. Acest ulei pastreaza inscriptionarea florii un timp indelungat.

Pe parcursul procesului de printare cu ajutorul unei imprimante specializate, se pastreaza o distanta minima intre dispozitiv si suprafata petalei. Comenzile se dau cu 2-3 zile inainte. Florile inscriptionate se integreaza in buchete de flori. Inscriptionarea se face minim pentru 5 flori.

Pret personalizare cu scris negru 10 RON.

Pret personalizare color 15 RON.

 

Lumanari de ceara naturala

Ele confera evenimentului dumneavoastra un plus de eleganta, stil si originalitate. Au dimensiuni asemanatoare cu lumanarile de parafina alba pentru cununie si botez. Nu au tija interioara. Avand in vedere ca sunt destul de fragile livrarea se face doar in Iasi personal si nu prin curier. Pretul este de 200 ron/perechea. Pretul pentru lumanarea de botez este de 90 ron/bucata. Pentru comenzi se achita 50% din valoare ca avans.

 

Pahare miri pictate manual cu modele originale

Pretul este de 50 ron/bucata.

Raporteaza
ID Companie: 767

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: