Caracteristici:

Detalii Companie:


Cine suntem noi ?

Noi, Inovart Consulting, suntem o echipa de creatie publicitara, cu o vasta experienta in acest domeniu, dedicata in a crea cele mai eficiente solutii pentru clientii nostri, dezvoltand concepte inedite si proiecte speciale. Ne definim prin inovatie si calitatea serviciilor pe care le oferim. Compania activeaza in special in zona de nord-est a tarii si ne numaram printre agentiile de publicitate din Romania care ofera toata gama de servicii publicitare, de la produse personalizate, unice pentru fiecare client in parte, la consultanta in marketing, solutii de promovare si multe altele.

In prezent desfasuram si activitati de cercetare pentru dezvoltare de noi produse, imbunatatite, cu scopul de a oferi clientilor nostri cele mai bune si fiabile solutii.


Ce va oferim ?

Avem o gama larga de servicii si produse publicitare de calitate, fie ele clasice sau inovative. Oferim profesionalism, viteza de executie si asigurarea unei colaborari exceptionale, prin implicarea completa in proiecte, a caror dezvoltare se realizeaza tinand cont in permanenta de necesitatile celor carora li se adreseaza.

Puteti conta pe noi pentru a va oferi resurse de neegalat si cele mai bune rezultate.

Produse indoor: afise (din autoadezive, blueback, whiteback), sisteme de afisaj (rame click frame, pereti panset, dispensere pliante, stand sampling, display brosuri, meniu, pop-up display, roll-up, Exchibition Frame), urne stiplex / PVC, prolight, trofee, placi gravate (ABS, metalex, stiplex, PVC), placi afisaj preturi, obiecte promotionale personalizate.

Produse outdoor: litere volumetrice luminoase / neluminoase, casete luminoase / neluminoase, panouri pvc / poliplan / alucobond, totem luminos / neluminos, billboard, citylight, mesh-uri, bannere simpla fata / dubla fata, copertine, steaguri, semnalistica rutiera, mobilier stradal, parcuri de joaca, structuri metalice, terase complete, panouri LED, panouri video LED de mari dimensiuni, corturi / pavilioane.

Servicii: decoratiuni interioare (amenajari show-room, puncte vanzare, mobilier personalizat), grafica si identitate vizuala, design, web design, tipar digital, decupare autocolant, alpinism utilitar, laminare autocolant, gravura laser / mecanica, confectii metalice, montaje / transport, inscriptionare auto / vitrine.


Ceea ce ne face speciali ?

Oferim produse si servicii de calitate la preturi competitive, iar relatiile excelente cu clientii au fost intotdeauna avantajul nostru cheie. De asemenea, oferim consultanta gratuita pentru tipurile de produse si servicii disponibile in bugetul dumneavoastra.

Raporteaza
ID Companie: 493

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: