Caracteristici:

Detalii Companie:


Q-BoINK Tattoo Parlor s-a nascut din dorinta unor tineri artisti de a demonstra si valorifica la potential maxim arta si cultura tatuajului.

 

In Romania ca in multe alte locuri din lume, din nefericire tatuajele nu sunt inca percepute ca o forma genuina de arta. Insa prin munca unor tineri artisti precum Andrei Florin Ciubota (Q-Bo), Gabriel si John oamenii incep sa aprecieze tatuajele executate profesional, tehnic, artistic, responsabil si cu multa dragoste fata de frumos.

 

Tatuajul reprezenta si in vechime cat si acum o experienta emotionala profunda la nivel spiritual sub forma unei calatorii initiatice preserata de durere si motivatia finalului care va spune povestea acelui om la nivel vizual pentru tot restul vietii sale. In vechime tatuajele, reprezentau forma cea mai de pret a recunoasterii sociale ce li se oferea celor mai curajosi razboinici. Acestia alegeau sa treaca prin acest drum initiatic pentru a avea dovada faptelor lor brave din lupta. Aceasta arta nu si-a pierdut in mare parte nici astazi semnificatia pe care o purta in vremurile de demult.

 

Oamenii care recurg la aceasta forma de exprimare de cele mai multe ori doresc sa marcheze un eveniment important din viata lor precum ar fi: nastera unui copil, pierdera unei personae dragi, demonstrarea atasamentului fata de o persoana draga sau folosirea unui citat celebru reprezentativ pentru aceea persoana de exemplu sau a unor modele vizuale care transmit celor din jur mesaje despre cum e felul de a fi a acelor persoane.

 

Q-Bo INK este un brand care gazduieste artisti cu peste 10 ani de experienta in arta vizuala si in special in arta tatuajelor. Conditiile, respectul si igiena maxima oferita de acest Q-Bo INK Tattoo Parlor sunt dovada vie a sloganului ce reprezinta brand-ul : "Unii fac tatuaje… noi le traim!”

 

Program

Marti - Sambata: 12:00 – 20:00

 

Raporteaza
ID Companie: 714

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: