Caracteristici:

Detalii Companie:


Au fost odată, ca niciodată, două mămici de băieței supereroi. Și cum stăteau ele așa, ca în orice zi obișnuită, pe o bancă în parc, supraveghindu-și copiii la joacă, s-au gândit ce bine ar fi dacă ar exista un spațiu unde mămicile să poată savura o cafea și un moment de liniște, în timp ce copiii lor se joacă supravegheați de un personal calificat.

Și au început să viseze cu ochii deschiși la acel loc minunat, de parcă ar fi intrat în gaura iepurelui din faimoasa poveste cu Alice. Se gândeau să fie într-o casă veche, ca să aibă acel aer intim de familie, să fie în centru, ca să ajungă repede și ușor de oriunde, să aibă activități diverse pentru a spori dezvoltarea copiilor lor și să fie colorat și plin de magie. Și tot visând ele la acest spațiu minunat, s-au întrebat deodată de ce să nu creeze chiar ele spațiul dorit.

Așa că, s-au apucat de treabă. Au găsit o casă superbă lângă Filarmonica Iași, au restaurat-o și au inaugurat-o pe 8 mai 2013. I-au dat numele Țara Minunilor!

Țara Minunilor este mai mult decât un spațiu de joacă pentru copii. Este locul de dezvoltare a copiilor, cafeneaua relaxantă a părinților și spațiul de întâlnire a oamenilor creativi. Pentru că în Țara Minunilor totul este nou, minunat, altfel! Vino și tu! O să-ți placă la nebunie!

 

Servicii:


 - Petreceri private pentru copii
 - Ateliere de creație pentru copii
 - Spațiu de joacă
 - Kids Parking
 - Lecții de pian, engleză, zumbatomic, MindLab
 - Ateliere pentru părinți
 - Cafenea

Program:       
       Lu - Vi: 16:00 - 21:00
Sâm - Dum: 09:00 - 21:00

Raporteaza
ID Companie: 515

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: