Caracteristici:

Detalii Companie:


Din pasiune pentru dans si pentru tango in mod expres, a luat fiinta Scoala de Tango Argentinian “Atelierul de Tango Iasi“,  fondata de noi, Cristi Crang si Iulia Gordan, cu pregatire oferita de instructori romani cu recunoastere nationala si internationala, si instructori din Grecia, Italia, Israel, Franta si Argentina.


Suntem pregatiti, sa oferim conform programei personalizate (sa predam limbajul international al tangoului) ore de tango de clasa, ore private, ore pe grupuri mari si mici, ore care sa iti faca ziua, luna, anul, viata mai frumoasa. Ne dorim sa contribuim la cresterea comunitatii de dansatori de tango Iasi si din Romania, sa crestem nivelul calitatii dansului si sa organizam evenimente cu specific, astfel promovand profesorii existenti de calitate, sustinand noi debuturi si dand oportunitatea dansatorilor sa acceseze varietatea.

Misiunea noastra este ca tot ceea ce am invatat noi si invatam (pentru ca tango-ul e ca viata, continuu inveti) sa daruim si altora.

Acordam toata atentia noastra cursantilor cu care devenim, incet dar sigur, adevarati prieteni! Ne straduim sa organizam manifestari de amploare la care sa participe dansatori si instructori de prestigiu, din tara si din strainatate. Credem in ceea ce facem si dorim sa oferim bucuria unor evenimente stradale, ca in strainatate, in care sute de oameni danseaza, bucurandu-se de miscarea frumoasa pe care tango-ul o presupune. Dansul vorbeste fiecaruia, dar fiecare intelege mesajul potrivit personalitatii sale si modului de a vedea viata.

 
Ne dorim de asemenea sa dam posibilitatea unei alternative la cotidian tuturor iesenilor si nu numai. Sa ajutam tineri, adulti si batrani sa exprime prin dans (pentru ca tango-ul e o forma de comunicare), sa traiasca prin dans, sa faca miscare prin dans. Noi ne ocupam atent si intens ca ai nostri cursanti sa asimileze informatii bogate intr-un timp cat mai scurt. Sa contribuim la cresterea calitatii dansului iesean si la formarea de noi dansatori.

Raporteaza
ID Companie: 521

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: