Caracteristici:

Detalii Companie:


Cămara lui Baciu este un loc cu totul deosebit unde veți găsi preparate tradiționale românești 100% naturale toate realizate după rețete străvechi bucovinene si ardelenești. Condimentele sunt naturale, alese individual, sarea nu este tratata chimic si nu conține adaos de iod. Un alt lucru de reținut este ca aceste preparate sunt afumate tradițional, in afumători construite din caramida de șamota, cu rumeguș din lemne cu esența tare: fag, stejar, carpen. Uscarea se face în mod natural, in depozite unde se păstrează umiditatea si temperatura specifica fiecărui produs în parte.

Doar în cămara noastră veți găsi preparate din carne de mangalița, singura rasă porcină ce conţine o cantitate redusă de colesterol şi un procent mare de acizi graşi nesaturaţi; aceasta carne este preferată de amatorii de produse bio, deoarece este renumită pentru gustul şi calităţile ei deosebite. Carnea este importata din Ungaria, singura tara din UE care nu folosește hormoni de creștere în producția de animale, acest lucru fiind interzis prin lege.

Brânzeturile maturate reprezintă un colt aparte pe care îl veți putea descoperi în cămara. Aceste brânzeturi cu trufe, ardei roșu, chimen, usturoi sunt maturate in peșteri din Romania la diferite adâncimi timp de 3 – 8 luni după rețete vechi de mai bine de 30 ani.

Delicatesurile vanatoresti si-au gasit si ele locul in Camara lui Baciu, reflectand aristocrația culinara si răsfățul mesenilor care se respecta. Rețetele sunt de familie si sunt păstrate cu strășnicie de fiecare generație în parte, strictețea cu care sunt respectate ingredientele si cantităţile fiind exemplara.

De asemenea veți avea parte de fructe si legume ecologice proaspăt culese, sucuri naturale, dulcețuri, gemuri, miere de albine, compoturi, toate 100% naturale si cu gustul desăvârșit de odinioară.

Si pentru ca bucatele noastre deosebite trebuie servite cu un vin bun, va oferim o gama variata de vinuri românești de o calitate superioara care vor da savoare mâncării si va vor bucura simțurile.

Din dragoste pentru mâncare, din dragoste pentru natura, Cămara lui Baciu, un loc al bucatelor alese tradiționale românești.

 

Program
Lu - Dum: 10:00 - 22:00

Raporteaza
ID Companie: 525

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: