Caracteristici:

Detalii Companie:


Casuta e deschisa si Natura te asteapta, pentru ca Sanatatea ta conteaza.

Ai copii mici si vrei sa le oferi un spatiu curat si non-toxic?
Esti bolnav si nu mai ai incredere in medicamente?
Esti o gospodina care stie ca sanatatea familiei sta in mainile tale?
Esti parinte si cauti copilului tau un spatiu in care sa socializeze cu copii din alte medii in afara de gradinita sau scoala?
Esti la inceput in tainele bucatariei si vrei sa inveti sa gatesti sanatos?

Fa o vizita in Casuta Naturii si iti vom povesti din experientele din Casuta, despre ceea ce te intereseaza!

Curatenia in casa o poti pastra cu ajutorul produselor ecologice, pe baza de uleiuri esentiale si strabunile ajutoare ale bunicilor ( acid citric, bicarbonat, soda, etc). Sanatatea ta poate fi ajutata de alimente naturale, crude, dar si de suplimente alimentare naturale si cu doar 1 an de valabilitate. Sanatatea familiei tale sta in capacitatea ta de a studia alimentatia, cauzele bolilor si remedierea lor, tocmai de aceea am pregatit pentru tine in Casuta o biblioteca despre sanatate si retete, dar si intalniri cu specialisti in nutritie.


Copii invata cel mai bine intre copii, tocmai de aceea in cadrul atelierelor de creatie sustinute in Casuta ei pot lega prietenii si pot sa-si antreneze mintea. E mai bine sa inveti din prima ce este bine, decat sa inveti sa te lovesti de boli si apoi sa fii nevoit sa o iei de la capat, tocmai de aceea in Casuta vei putea avea parte de demonstratii culinare, ateliere si intalniri cu specialisti care sa ne ajute sa facem combinatiile sanatoase.

 

Program

Luni - Vineri: 09:00 - 19:00
Sambata - Duminica: 09:00 - 13:00

Raporteaza
ID Companie: 654

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: