Caracteristici:

Detalii Companie:


Pensiunea

Vis de Munte se extinde pe 3 etaje, cu cele 6 dormitoare la etajele superioare. Pentru oaspeţii noştri, este ca o casă de vacanţă! Fotografiile de mai sus vă vor da probabil o impresie generală despre la ce să vă aşteptaţi, dar nu ezitaţi să ne contactaţi pentru orice întrebări.

Parterul pensiunii are un living spaţios cu ferestre mari către culmile înverzite din jurul pensiunii. Aici puteţi face planuri de vizite turistice cu sugestii din partea gazdelor, puteţi să vă relaxaţi cu prietenii după un tur al regiunii, sau pur şi simplu să vă destindeţi pe canapea lângă şemineu. La mansardă puteţi juca biliard sau fotbal de masă – sau admira peisajele de pe terasă! Livingul se continuă direct cu locul de servire a mesei. Mesele de aici pot fi rearanjate pentru ocazii speciale – aniversări de exemplu.

Tot la parter se găseşte şi bucătăria. Putem pregăti pentru dvs. mese cu ingrediente proaspete din zonă – contactaţi-ne din timp şi vom putea pregăti un meniu pe placul dvs. Să nu uităm şi grătarul cu cuptor şi foişorul din grădină – locul ideal pentru serile calde de vară. Aveţi la dispoziţie locuri de parcare în curtea pensiunii. Internet wi-fi este disponibil gratuit în întreaga pensiune. Pentru comfortul tuturor oaspeţilor noştri, fumatul nu este permis înăuntrul pensiunii.
 
 
Camere si tarife
 
Vis de Munte are 6 camere cu paturi matrimoniale (duble), fiecare cu baie proprie şi cabină de duş. Patru dintre camere se găsesc la primul etaj. Dintre acestea, două au acces la o terasă mare cu vederi spre grădina din faţa pensiunii şi obcinele din jur. Celelalte două camere au vedere spre pădurea din spatele pensiunii şi împart între ele un balcon mare. Alte două camere se găsesc la mansardă. Fiecare cameră dispune de televizor color. Conexiunea internet wireless gratuită acoperă pensiunea, grădina şi foişorul.  


•   Tarif standard pentru o noapte: 100-120 lei /cameră (doar cazare). Mulţi oaspeţi preferă să închirieze întreaga pensiune. Paturi suplimentare sunt disponibile pentru 30 lei/noapte. Oferim de asemenea pachete cu cazare şi masă (mic dejun, prânz şi/sau cină) conform dorinţelor dumneavoastră, pentru un sejur memorabil.  

•   Conditii: Check-in se face după ora 15, iar check-out până la ora 11. Pentru comfortul tuturor oaspeţilor, fumatul nu este permis în interiorul pensiunii. Pentru confirmarea rezervării dumneavoastră, vă vom ruga să achitaţi o plată în avans în contul nostru bancar.  


PACHETE PENTRU VACANȚA DE VARĂ
Bucuraţi-vă de o Bucovină răcoroasă, la câteva minute de mănăstirile pictate de aici! Şi nu uitaţi, aveţi la dispoziţie în foişor un grătar cu cuptor, ideal pentru petrecerile de grup! Contactaţi-ne pentru a discuta diverse variante de sejur!

Raporteaza
ID Companie: 528

Trimite mesaj

Distribuie aceasta companie: