Sub marginile padurii, in apropierea locului in care paraul Voronet se varsa in raul Moldova, se afla pensiunea Carmen Silvae, un loc al linistii si frumusetii intr-un peisaj de poveste. In acest loc purtand amprenta unica a vechilor conace boieresti veti redescoperi splendoarea demult pierduta a unei epoci de tihna si bunastare.
Totul miroase aici a proaspat: interioarele elegante scaldate in lumina soarelui, mancarurile irezistibile gatite cu ingrediente culese din gradina, trandafirii din curte si brazii de la poarta. Iar daca va e dor de fosnetul padurii si soapta paraului ce trece pe sub ferestre, sau poate de aerul racoros din muntii Bucovinei , acesta este locul unde sa petreceti intr-o dulce trandavie o zi, doua, un weekend sau o vacanta.
Structura cazare
- 12 camere duble
- 6 matrimoniale
- 3 apartamente cu baie proprie
Facilitati camere
- dus cu hidromasaj
- telefon
- TV flat screen
- prosoape si papuci baie
- uscator de par
- internet wireless
Alte facilitati
- restaurant
- incalzire centrala
- foisor in gradina
- gratar si protap
- parcare supravegheata video
- terasa exterioara
- terasa interioara
- sala de conferinte
Va asteptam cu dulceturi de sezon si siropuri naturale diverse realizate in bucataria proprie. La cerere turistii pot comanda produse din gospodarii din bucovina(lapte, oua, smantana,etc)
Raporteaza
ID Companie: 569
Un ritual gastronomic ce nu trebuie ratat la Carmen Silvae!
Toate cele trei mese le puteti lua aici, fie in restaurantul cu 60 de locuri, in salonul din fata gradinii sau pe terasa. Dupa un mic dejun copios, pe la orele pranzului si apoi mai spre seara urmeaza o adevarata provocare culinara. Din lista cu mancaruri apetisante puteti alege borsul de hribi sau ciorba de fasole cu afumatura si ceapa rosie servita in paine, pastrama de berbecut la ceaun cu mamaliguta si mujdei de usturoi, o portie buna de tochitura bucovineana sau un pastrav tras la tigaie cu sos de usturoi si smantana.
Gratarele se incing si umplu farfuriile cu pulpe si piept de pui, ceafa de porc, pastrama de oaie, pastrav proaspat, mici, carnaciori de casa, toate impreuna cu o portie buna de muraturi. Si cum orice masa trebuie terminate cu un desert, indulciti-va cu niste placinte cu branza ca la mama acasa, cu niste clatite cu miere si nuci sau cu o portie zdravana de papanasi cu smantana si dulceata de casa.
Raporteaza
ID Companie: 569